Alex Schact kører Superstock 600 - Dansk deltagelse
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk deltagelse i weekendens ræs

Alex Schact kører Superstock 600 i Assen
CO
16/04-2011 kl. 10:30

Så er det blevet tid til endnu en afdeling af World Superbike serien, og denne gang skal slaget stå i den hollandske by Assen.

Jakub Smrz var med tiden 1’36.058 hurtigste mand i Superbike klassen i første kvalifikationskørsel fredag, men blev fulgt skarpt til dørs af den italienske trio Max Biaggi, Marco Melandri og Michel Fabrizio i tider som alle lå på den anden side af 1 minut og 36 sekunder.

Det betyder imidlertid ikke at den italienske trio havde en langsom dag, da de fire hurtigste kørere krydsede målstregen med mindre end et halvt sekunds tidsforskel.

Tom Sykes lukkede top 5 i tiden 1’36.519

Hvad der set med danske øjne måske er mere interessant, er det 17årige danske stortalent Alex Schacht med startnummer 59 i årets Superstock 600 premiere.

I Superstock 600 fuldførte Alex første kvalifikationskørsel som 10. hurtigste kører, hvor tiden 1’43.636 var godt og vel 2 sekunder efter dagens hurtigste tid.

Naturligvis må vi ikke glemme vores absolutte helt Robbin Harms. Robbin har absolut podiemuligheder i det hollandske. Harms har kørt 7. hurtigst i 1. tidstagning.

Vi glæder os til weekendens underholdning, og krydser fingre for et godt ’Dansk’ resultat.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start