Danskere klar til EM-semifinale i morgen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danskere klar til EM-semifinale i morgen

Danmarks landsholdskørere i speedway skal i aktion i morgen, hvor den ene semifinale til Hold EM bliver kørt i Tjekkiet. | 𝘍𝘰𝘵𝘰: 𝘚𝘱𝘰𝘳𝘵𝘟𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴
Steffen F. Olesen
29/03-2024 kl. 07:05

De danske speedwaykørere skal op imod kørerne fra Tjekkiet, Norge og Slovenien i morgen i en af to semifinaler om de eftertragtede pladser ved Hold EM-finalen, der køres d. 6. april i den polske by Grudziądz.

I finalen venter hjemmenationen og sidste års vindere fra Polen på holdene, der går videre fra de to semifinaler.

Danmark kan som sidste års Hold EM-sølvvinder bryste sig af, at være en klar favorit til at gå direkte videre fra sin gruppe. Og landstræner, Nicki Pedersen, har da også klare forventningerne om at gå videre, så der bliver mulighed for dansk revanche i finalen, hvor Polen sidste år vandt Hold EM overlegent.

Vi har afsluttet vores vintertræning med test hos Team Danmark, hvor vores kørere var knivskarpe og i rigtig god form. Men vigtigst af alt, er alle kørerne super motiveret til at køre som et hold og løfte hinanden. Så team spirit er også helt i top med budskabet om, at “vi er stærkere sammen”, fortæller Nicki Pedersen og afslutter:

Vi skal videre fra semifinalen. Det er der ingen tvivl om hos nogen af os. Og vi skal give de polske kørere kamp til stregen i år i finalen. For målet er, at Danmark tager guldet ved Hold EM. Vi har kørerne og evnerne til det, særligt hvis vi kører som et hold.

Det danske hold består af

  • Mikkel Michelsen (Holdkaptajn)
  • Mads Hansen
  • Rasmus Jensen
  • Anders Thomsen
  • Bastian Pedersen

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start