Danilo Petrucci alligevel med i Dakar Rally - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danilo Petrucci alligevel med i Dakar Rally

Gårsdagens PCR test viste sig at være falsk positiv.
Steffen Olesen
31/12-2021 kl. 10:38

Det har været en historie i alverdens motorsportsmedier, at den tidligere MotoGP kører Danilo Petrucci formentlig ikke ville stille til test i Dakar Rally som løber af stablen i morgen.
Petrucci kom tidligere på måneden til skade under træning, men det var det mindste problem for den 31-årige italienske racerkører 30. December.
For i går fik Petrucci en ubehagelig overraskelse i form af en positiv PCR test.
Det betyder umiddelbart udelukkelse fra at deltage i Dakar Rally, men nu er der godt nyt til motorsportsfans, der så frem til at se den tidligere MotoGP kører give den gas på løst underlag.

For gårsdagens PCR test viste sig at være falsk positiv, og Danilo Petrucci er i dag blevet clearet til deltagelse i Dakar Rally med en ny PCR test.

I slutningen af sidste måned blev ruten for Dakar Rally 2022 offentliggjort, og i artiklen der er linket til nedenunder, finder du også et link til Dakar Rally’s hjemmeside, hvor der kan downloades an app, så man løbende holdes opdateret på løbet.

Stort tillykke til den italienske racerkører, som vi glæder os til at se give den gas på nakken af en motorcykel, vi ikke er så vant til at se ham på nakken af allerede fra i morgen.
Skiftet fra MotoGP til Dakar Rally bliver en noget alternativ udfordring, men vi ønsker Petrucci alt mulig held og lykke med den store udfordring.
En udfordring som Danilo Petrucci længe har været klar til at kaste sig over, som du kan høre i videoen nedenunder.

Det bliver vildt spændende at følge, om Petrucci formår at give mere etablerede Dakar kørere kamp til stregen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start