Rossi udbygger sin føring i VM stillingen i Moto GP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dani Pedrosa vinder suverænt på Motegi

Rossi udbygger sin føring i VM stillingen
Flemming Truelsen
12/10-2015 kl. 07:28

Pedrosa vinder sit første løb siden Brno i 2014 efter at have kørt et stærkt løb under vanskelige betingelser med en våd bane der tørrede op undervejs I løbet.

Rossi kom i mål som nummer 2 mere end 8 sekunder efter, men dog 4 sekunder før Lorenzo og dermed udbyggede han sin føring til 18 point i forhold til Lorenzo.

Rossi started meget usædvanligt I første række og lavede da også en kanon start der bragte ham ind I første sving som nummer 1. Lorenzo var dog over ham som en høg og efter et par sving mere var han forbi Rossi. Derefter var Lorenzo i sin sædvanlige stil den hurtigste på banen og fik ret hurtigt lavet et hul ned til sine forfølgere.

Rossi kunne ikke følge med, men efter nogle omgange begyndte han dog at køre samme tider som Lorenzo. Pedrosa var nu begyndt at vågne til dåd og gik forbi Dovizioso på fjerde pladsen. Pedrosa var klart den hurtigste mand på banen og han fik hurtigt indhentet Rossi og også overhalet ham. Det var tilsyneladende det der skulle til for at vække doktoren, for han hang på Pedrosa det bedste han kunne og pludselig begyndte de at trække ind på Lorenzo.

Pedrosa var dog klart den hurtigste af alle og han blæste forbi Lorenzo på langsiden og så sig ikke tilbage før målstregen. Lorenzo havde efterhånden store problemer med sit ødelagte forhjul, men han holdt dog på det bedste han kunne. Med 5 omgange igen lavede han en fejl og måtte åbne døren for Rossi, der nemt smuttede forbi og med hans nye tempo hurtigt fik lavet lidt luft ned til Lorenzo som dermed sluttede 3´er foran Marquez der havde kørt løbet med en brækket knogle I sin venstre hånd. Dovizioso blev nummer 4 foran Cal Crutchlow og Bradley Smith.

Rossi med 283 point fører nu stillingen med 18 point foran Lorenzo og med tre løb igen er spændingen stadig intakt. Der er ingen tvivl om at Lorenzo stadig kæmper og når banen er tør er han også som oftest den hurtigste mand på banen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start