LCR budgetterer 1 mio. dollars til Crutchlows styrt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Crutchlow's væltebudget = 1 mio. dollars

Chefen hos LCR Honda – Lucio Cecchinello – indrømmer at Cal Crutchlow’s mange styrt koster teamet op mod én million dollars i reparationer
Steffen F. Olesen
09/02-2020 kl. 05:00

Cal Crutchlow går i samarbejde med Honda’s satellit team ind i sin tiende – og måske sidste – sæson som MotoGP rytter, og LCR Honda har offentliggjort at teamet budgetterer med op mod én million dollars til reparationer af Cal Crutchlow’s racer i 2020.

Siden 2013 har Cal Crutchlow været involveret i ikke mindre end 115 styrt under løbsweekends, hvilket i den kategori placerer ham lige bag den ottedobbelte verdensmester Marc Marquez, som render med førstepladsen.

Som udgangspunkt er det aldrig en god idé at falde på rø***, men der er faktisk en dybere mening bag de mange styrt i 2-hjulet motorsport.

Læs mere om fordelene ved styrt her.

Gennem sin tid hos de hårde drenge har Cal Crutchlow præsteret at nappe tre førstepladser, hvorved han blev den første brite i 39 år til at smage sejrens sødme i topklassen. Derudover har han kørt 16 podieplaceringer i hus gennem sin karriere, hvor han altid er kommet ud på den anden side inden for top-10. 

Men det har ikke været uden kamp, og briten har godt nok i sin tid har været involveret i flere styrt end gennemsnittet, men Lucio Cecchinello fortæller at selvom udgifterne er store, har det større værdi at have en så erfaren kører med på holdet end ikke.

“The falls, sometimes it happens. If there aren’t too many disasters, we have to budget between $600,000 to $1,000,000 a year for him. We are always the last to leave the paddock. Finding a car in the parking lot is never a problem.”

 

De seneste par måneder har der været megen snak om hvorvidt Valentino Rossi hænger læderdragten i skabet efter denne sæson, men eksperter mener at det er mere sandsynligt at Cal Crutchlow smutter først.

Briten er nemlig flere gange kommet med kommentarer som tyder på, at enden er ved at være nået for hans vedkommende. På lige fod med Valentino Rossi har Cal Crutchlow alderen imod sig, og år for år bliver det sværere at komme sig efter skader; en ting Jorge Lorenzo også lagde til grund for sin exit.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start