Superbike: Checa viser igen vejen - Motorcykelsport
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Checa viser igen vejen

Biaggi i svingende form
Thomas B
30/05-2011 kl. 13:30

Så er Superbike-cirkus'et nået til USA (Miller Motorsports Park, Salt Lake city). Det er eneste raceevent, der foregår derovre i sæsonens løb og det er kun med deltagelse af Superbike-maskinerne.
Sidste sæsons dobbelt-vinder på Miller, verdensmester Biaggi, var godt med i de første tidskørsler, men faldt godt tilbage, da det begyndte at regne og nåede akkurat kun lige med i Superpole 3 på en 7. plads, som også er hans startplacering på gridden, når 1. løb skydes i gang i aften, mandag kl 20.00 dansk tid. 2. løb køres 23.30 og her gælder samme startplacering.

Biaggis teamkollega Camier, der blev 2'er i løb 2 sidste år fulgte Biaggi godt til dørs i de første tidskørsler, og var hurtigst af alle i feltet, da det regnede i 2. tidskørsel, men formåede alligevel ikke at kvalificere sig til Superpole 3 (de 8 hurtigste fra Superpole 2 – ret indviklet system).

Checa derimod, var hårdt kørende og markant hurtigst lige fra første træningspas. Selv om han ikke er vild med regnvejr, var han dog 4. hurtigst, da det øsede ned i 2. tidskørsel. Melandri styrtede som den eneste i regnvejret, men kom hårdt igen og tilkæmpede sig en startplacering som nr 3 på gridden, efter Checa og Smrz.

Af små overraskelser kan nævnes at Guintoli trods feber formåede at blive 5. hurtigst i Superpole 3, at Badovini igen er godt med fremme på BMW'en og starter indenfor top 10, at Sykes også er i top 10 med Kawasakien og at Leon Haslam starter udenfor top 10. Den tidligere dobbelte verdensmester i Superbike, britten James Toseland, er med igen efter sin håndoperation og holder på gridden som nr. 18 ud af de 21 startende.

Startplacering – Superbike (top 10)
1 Checa ESP Ducati
2 Smrz CZE Ducati
3 Melandri ITA Yamaha
4 Laverty IRL Yamaha
5 Guintoli FRA Ducati
6 Corser AUS BMW
7 Biaggi ITA Aprilia
8 Badovini ITA BMW
9 Haga JAP Aprilia
10 Sykes GBR Kawasaki

Del med en ven

0 personer snakker om “Checa viser igen vejen

Skriv et svar

Giver børn en ny start