Rossi har besluttet sig - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rossi har besluttet sig

Valentino Rossi afslører sine fremtidsplaner senere i dag
Steffen F. Olesen
05/08-2021 kl. 11:41

Har du fulgt en lidt med her på siden, er der en chance for, at du er stødt på en af de mange artikler der handler om Valentino Rossi’s fremtid.
Er du ikke, så får du lige en hurtig gentagelse her:

Opsummering
Det er mere end 25 år siden, at Valentino Rossi tog det store skridt ind MotoGP paddocken, og siden da har han lagt mere end 400 løb bag sig.
Tallene i sig selv er imponerende, men mere imponerende er det, at den legendariske italiener stadig er at finde på nakken af en GP-racer side om side med spirende talenter.

Den svære beslutning
I starten af 2020-sæsonen udtalte Yamaha Racing Managing Director, Lin Jarvis, at Valentino Rossi’s fremtid var usikker, og at man udover #46 havde Maverick Viñales og Fabio Quartararo som mulige fabrikskørere for Yamaha.

Valentino Rossi har gennem mange år været Yamaha’s ædelsten, men er gennem senere tid faldet lidt af på den, og blev i 2019 udkonkurreret af både Maverick Viñales og Fabio Quartararo – sidstnævnte som lige var sprunget ud af rookie læderet.

Da alle tre på det tidspunkt stod uden kontrakt i 2021, var det sikkert, at snakken de efterfølgende måneder ville falde på hvem der skulle sidde hvor i næste sæson, og Valentino Rossi udelukkede ikke at løse Yamaha’s problem på egen hånd ved at rykke over på en Petronas SRT-cykel i 2021.

Uret tikkede
Desværre havde Rossi ikke forfærdelig lang tid til at træffe beslutningen – som han i øvrigt ville diskutere med nære venner og familie først – da mange af kørernes kontrakter, som tidligere nævnt, udløb udgangen af 2020.

I would like to have a little more time. Unfortunately, today in MotoGP everything is decided at the beginning of the year. I will need a little bit to understand, like mid-season

Valentino Rossi

Tiden gik, og til sidst kunne Yamaha’s fabriksteam ikke vente længere.
Der blev truffet en beslutning om, at de ikke længere kunne vente på Valentino Rossi’s beslutning omkring sin fremtid i MotoGP, og skrev derfor kontrakt med Fabio Quartararo – dermed var det sidste sæde hos Yamaha optaget.
Samtidig lovede de dog Rossi et sæde i deres satellit team, Petronas, skulle han beslutte sig for at fortsætte i 2021.

Endelig får vi besked
Siden da har Rossi bruget meget tid på at finde ud af hvordan fremtiden skal se ud, og nu ser det ud til, at han har truffet en beslutning.

Senere i dag har Valentino Rossi indkaldt til pressemøde på Red Bull Ring, og vil her offentliggøre hans fremtidsplaner.

Rygterne går i skrivende stund på, at Rossi vil fortsætte i 2022 under egne faner, men vi ved intet med sikkerhed før pressemødet er overstået, og resultatet kan du selvfølgelig læse mere om her på siden når vi ved nærmere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start