Assen var en slagmark af den 8. udgave af MotoGP.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Assen var en slagmark

Den tidligere Moto2 verdensmester Johan Zarco startede for første gang på pool. Marc Marques som startede som nr. to i forreste række sendte Hondaen fantastisk afsted, men det var Johan Zarco på sin Yamaha der stjal 1. pladsen i første sving, stærkt forfulgt af Rossi på 3. pladsen.
Kim Münster
26/06-2017 kl. 10:00

Johan Zarco formåede at holde verdensmestrene (red. Marc Marques og Valentino Rossi) bag sig den første halvdel af løbet. Efter 10 omgange formåede den rutineret ex-verdensmester Valentino Rossi, i to snuptag at sætte hhv. Marc Marques og kort tid Johan Zarco bag sig. Overhalingen til 1. pladsen og en bred linje fra Rossi forudsagde kontakt mellem Johan Zarco og Valentino Rossi, hvilket gjorde Johan Zarco måtte en tur ned på 3. pladsen og i kløerne på Danilo Petrucci, som havde lagt og lurepasset det meste af løbet.

Den førende i VM-stillingen Mavrik Vinales tabte forenden i en chikane og måtte udgå.

Med ca. 14 omgange tilbage havde Andrea Dovizioso kæmpet sig op til det forreste af feltet, en storstillet kamp blandt giganterne var lagt an. Marc Marquez, Danilo Petrucci og Andrea Dovizioso var nu på skift i infight med Valentino Rossi om 1. pladsen men den rutinerede ex-verdensmester fik holdt bejlerne væk og beholdte selv 1. pladsen over målstregen, hvilket han har gjort ti gange tidligere på Assen. Danilo Petrucci som gav Ducatien alt hvad den kunne trække formåede at hænge på Rossi og slutte på 2. pladsen, hvilket er hans bedste placering i år.

Marc Marquez som tidligere havde bejlet til 1. pladsen sluttede som nr. 3 efterfulgt af Cal Crutchlow.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start