Afgørende afdelinger af DM i MX i weekenden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Afgørende afdelinger af DM i MX i weekenden

Der er lagt op til årets helt store motocross-fest, når Næstved Motor Klub på lørdag d. 16. september afvikler finalen i årets DM Motocross.
Steffen F. Olesen
13/09-2023 kl. 08:36

A MX1
Den endnu ukronede vinder af A MX1-klassen, Mathias Jørgensen fra Svebølle Motocross Klub, har præsteret på imponerende vis denne sæson, og kan se frem til at hænge DM-guldet om halsen på lørdag, men der imidlertid ikke afgjort noget på forhånd, hvad angår hverken sølv- eller bronze mønten.
Én af disse kunne dog sagtens ende med at gå til hjemmebanekøreren Benjamin Strate, som forud for løbsstart ligger nummer tre i den samlede stilling.

A MX2
Spændingen er også stor i A MX2-klassen, hvor endnu en hjemmebanekører, ved navn Magnus Smith, inden finalen ligger nummer to i den samlede stilling, med 15 point op til Rasmus Pedersen fra Kolding Motocross Klub på førstepladsen.
Så i denne klasse er spørgsmålene mange inden weekenden skydes i gang… Kan Magnus Smith udnytte hjemmebanen til sin fordel? Kan Rasmus Pedersen fastholde sin føring? Og hvad med Mathias Jørgensen, der allerede har sikret sig guldet i MX1, og nu også stiller op i MX2-klassen i Næstved? Kommer han og fejer benene væk under de to andre?

Mini 85
Mini 85-klassen føres af Oliver Hald Vestjysk Moto Cross Club, som har skabt et hul på 15 point ned til nærmeste forfølger, Jacob Bloch fra Morsø Moto Cross Klub.
Men heller ikke her er spillet helt afgjort, og der vil med garanti blive lagt kræfter i, når kørerne mødes til årets afgørende finale.
De yngste har det nemlig med at gå seriøst til stålet!

En weekend med fart på
Som du nok kan forstå, bliver der altså masser af hjemmebanekørere at heppe på for de lokale… Og faktisk flere end ovenstående.

I A MX1 får Benjamin Strate selskab af Marcus Petersen, Oscar Etin Hartvigsen, Victor Guldhammer, Nikolaj Skovgaard Christensen og Oliver Olsen.
I A MX2 finder vi, foruden Magnus Smith, Mikkel Nyvang Frandsen, Emil Lodal, Lucas Bruhn, Filip Henriksen Legaard, Albert Henriksen Legaard og Kasper dehnhardt.
Og i Mini 85 stiller Alexander Sidenius Kirk Holm, Martin Lysdal, Marius Simonsen, Oskar Møller og Anton Møller til start.

Næstved Motor Klub glæder sig og er klar til at tage godt imod publikum til en festlig og actionfyldt dag med motocross på højt niveau og fejring af de nye Danmarksmestre.

Første heat starter kl. 11!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start