Horst Saiger's 360° onboard video fra Macau GP
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

360° video fra Macau GP

Se onboard-video fra Horst Saiger's perspektiv
Steffen Olesen
21/11-2019 kl. 14:00

66 gange har arrangøren organiseret Grande Premio de Macau Grand Prix, der i år blev afviklet d. 13-17. november 2019.

Løbet der køres i byens gader, gør sig bemærket ved fraværet af afkørselszoner, så manglende kontrol over køretøjet nemt resulterer i kontakt med barrieren.

I år var motorcyklerne på programmet for 53. gang, og blandt kørerne så vi kendte navne som sidste års vinder af løbet Peter Hickman, den berømte Isle of Man vinder John McGuiness, Ian Hutchinson der er kendt fra IOM, NW200 samt Ulster GP, og den skrappe racerkører Horst Saiger der er kendt fra World Endurance Cup.

Løbet for motorcykler var i år præget af uheld, rødflagning osv., så det blev i første omgang en lidt rodet affære, der endte med at løbet blev udsat til den følgende dag.

På grund af et tæt besat program blev løbet imidlertid helt aflyst, så man kunne påstå at kørerne og deres racing teams mødte op forgæves.

Men det er vi ikke helt enige i, for vi har efter træning og kvalifikations-kørslerne på den 6,12 km lange Circuito da Guia bane opstøvet den lidt specielle video herunder.

Vi har set utallige onboard-videoer hvor racerkørerne give den gas på bane, men det er ikke ofte vi render over 360° onboard-video.

I videoen herunder er du i førersædet med Horst Saiger, og der kan frit manipuleres med billedet. Altså lidt lige som hvis man selv sad på motorcyklen og kiggede sig omkring.

Klik på 360 i midten af billedet, og brug musen til at “trække” billedet i forskellige retninger.

 

En ret cool video fra østrigske Horst Saiger, som under dette års Macau GP lå rimeligt stabilt blandt de 5-6 hurtigste kørere. Du har naturligvis allerede bemærket at Saiger kører Yamaha R1, og man må sige at der bliver givet frisk gas.

Nok en del mere end da vi selv prøvekørte Yamaha's nye R1'er på Jerez.

Det er sgu nogle hårde hunde, der går så hårdt til stålet, når det hårde stål er så tæt på.

Opdateret kl. 15.03

Hmm… bedst som man lige troede man var på forkant med udviklingen. Det viser sig ved nærmere eftersyn, at dette ikke er den første 360° onboard-video fra Horst Saiger. Hvis du synes videoen fra Macau var sej nok, så se lige denne her som også er leveret af østrigeren.

2018 Isle of Man

Endnu en fed 360° onboard-video, og vi er faktisk gået hen og blevet en lille smule grebet af de her “semi-interaktive” videoer.

Ligger du inde med links til tilsvarende, så smid gerne en kommentar under artiklen. For det gider vi godt bruge lidt mere tid på en kold gråvejrsdag.

Del med en ven

0 personer snakker om “360° video fra Macau GP

Skriv et svar

Giver børn en ny start