WorldSBK åbner for godteposen i 2019, 3-løb's weekend
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

3 løb på 1 weekend!

WorldSBK åbner for godteposen
Steffen F. Olesen
16/10-2018 kl. 06:00

FIM og Dorna WSBK organisationen har offentliggjort spændende nyt omkring World Superbike sæson 2019.

For første gang i historien vil sæsonen byde på hele tre ræs holdt over en weekend.

Traditionen tro afholdes World Superbike løb 1 om lørdagen kl. 14:00, og vil have samme løbsdistance som nu.

Det spændende tiltag for de ræser-glade kommer i form af et sprint løb, som afholdes søndag kl. 11:00. Hvordan løbet rent praktisk kommer til at forløbe, og om det får indflydelse på den nuværende point fordeling, må tiden vise.

Weekenden slutter med World Superbike løb 3 kl. 14:00, med den sædvanlige varighed for alle runder der afholdes inden for central europæisk tid.

Dorna WSBK organisationen og FIM arbejder sammen med ryttere, hold, producenter, kredse, broadcasters og sponsorer, for at sikre en sensationel weekend fuld af ren superbike-action, i bedst muligt format.

Daniel Carrera der er direktør for WorldSBK forklarer: “At bringe et tredje såkaldt ”sprint race” ind i WorldSBK serien i 2019 er noget vi har planlagt i lang tid nu, så vi er glade for at se brikkerne falde på plads. Vi er fast besluttede på at levere spændende løb til fans'ene år efter år, og vi tror at tilføjelsen af et sprint løb vil bringe mere til WorldSBK-oplevelsen. Vi fortsætter arbejdet med de endelige tilpasninger og håber at kunne offentliggøre flere detaljer i nærmeste fremtid.”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start