Simoncelli - 250cc stjerne til MotoGP i 2010
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

250cc stjerne til MotoGP i 2010

Simoncelli kører MotoGP næste år
CO
25/06-2009 kl. 17:45

Efter fire år, er samarbejdet mellem Team Honda Gresini og San Carlo – Food Group blevet forlænget med yderligere en sæson. Dette indebærer samtidig at teamet allerede inden næste sæson løber af stablen, har fundet det muligt at indgå en aftale med Marco Simoncelli. Dette vil betyde at han erstatter en af de to nuværende kørere, nemlig Toni Elías eller Alex de Angelis.

Marco Simoncelli er regerende verdensmester i 250cc klassen, og hans aggressive kørestil og usædvanlige personlighed (inklusive hans legendariske frisure) har gjort Simoncelli populær. Ikke blot blandt de andre kørere på banen, men også i offentligheden generelt.

”Vi er ekstremt glade for at kunne præsentere to vigtige nyheder. Forlængelsen af samarbejdet med St. Charles som altid har troet på os, og som næste år stadig bakker op bag vores beslutninger. Og dernæst den aftale vi har indgået med Marco Simoncelli om at køre for os i MotoGP klassen næste år” – udtaler Team ejer og manager Fausto Gresini.

”Marco har i sit DNA det gå-på-mod og den karakter som vi ønsker en kører besidder, og vi er sikre på at vi sammen vil få mange herlige oplevelser. Marco har gennem de sidste to år vist at han besidder nogle fine kvaliteter. Han udmærker sig som hovedperson i rampelyset, og er samtidig en excellent kommunikator. Vi har allerede indbyrdes en grundlæggende god fornemmelse, og dette har medført at vi indgik dialogen vedr. en aftale for sæsonen 2010. Honda er også imponerede over den respekt Simoncelli har skabt, og vurderer ham som en kører med et meget stort potentiale. I dag er en vigtig dag for os, og vi glæder os til resten af en spændende sæson, hvor Marco med beslutsomhed vil gøre alt i sin magt for at genvinde titlen i sin klasse”.

 Simoncelli selv siger: “Til næste år er jeg medlem at Honda Gresini teamet, og jeg er meget glad for at det er et italiensk team. Jeg mener at det er et meget stærkt team, og jeg er meget glad for at blive knyttet til Honda og Fausto. Som mange ved, er jeg gode vener med Valentino Rossi, og en gang imellem kører vi lidt motocross træning sammen. Men jeg vil meget gerne kæmpe med ham næste år, hvilket også vil betyde at jeg gør det rigtig godt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start