2022 Superbike kalender bekræftet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2022 Superbike kalender bekræftet

Her er den foreløbige kalender for World Superbike 2022
Steffen F. Olesen
27/11-2021 kl. 06:00

Vi nærmer os slutningen på endnu et år, som har været fuld af spændende nyheder og arrangementer, men som bekendt også et år, der til tider forløb lidt alternativt grundet pandemien.
Som du flere gange har kunnet læse her på siden, så har Coronaen ikke haft lige så stor negativ indflydelse på branchen herhjemme som i udlandet; faktisk lyder meldingen fra flere importører og forhandlere, at det har været et ganske fornuftigt år.

Der hvor vi for alvor har mærket effekten af smittetryk og restriktioner er ved arrangementer som træf, åbent hus og motorsport, og det gør sig også gældende i udlandet.
Flere gange er kalenderen for både World Superbike og MotoGP ændret i løbet af året i takt med Coronaens udvikling, og det kommer sikkert også til at ske i den kommende sæson.

Derfor er det ret smart, at nedenstående kalender for World Superbike 2022 går under betegnelsen provisional, hvilket på godt jysk kan oversættes til “vi ta’r det som det kommer“.

Indtil videre indeholder kalenderen 13 løb, hvoraf de første ni afholdes inden for Europas grænser med start på MotorLand Aragon i Spanien. Herefter rykker feltet videre til henholdsvis Argentina, Indonesien og slutteligt Australien som skal lukke og slukke. Inden da er der dog taget forbehold for en sidste afdeling, som man endnu ikke har besluttet hvor og hvornår skal afholdes.

WorldSBK Executive Director, Gregorio Lavilla, siger frit oversat til dansk følgende om den kommende sæson:
Først og fremmest er det fantastisk at afsløre 2022 WorldSBK-kalenderen så hurtigt efter den spændende 2021-sæson er afsluttet. WorldSBK vil bringe en forfrisket identitet til 2022, og vi ser frem til den kommende sæsonen efter to udfordrende sæsoner på grund af COVID-19 pandemien.
Det bliver fantastisk at byde Australien og Phillip Island Grand Prix Circuit velkommen tilbage til kalenderen, denne gang for at afslutte sæsonen, men datoen skal bekræftes på grund af logistiske udfordringer, der kræver yderligere analyse.
En 13. afdeling vil finde sted, og vi har flere muligheder for, hvor denne begivenhed kunne finde sted.
Jeg er også glad for at kunne byde velkommen tilbage til to af 2021’s nye baner: Autodrom Most og Pertamina Mandalika International Street Circuit.
Vi ser frem til endnu en fantastisk sæson med WorldSBK-action.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start