2021 MotoGP kalenderen ændret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 MotoGP kalenderen ændret

Japansk GP aflyst, amerikansk bekræftet
Steffen Olesen
24/06-2021 kl. 06:00

The Americas GP er bekræftet tidligt i Oktober, og det Japanske GP er desværre aflyst.
Det fremgår af MotoGP’s hjemmeside, som også fortæller om den nyligt reviderede MotoGP kalender via opslag på sociale medier.

Ændringerne er (som altid fristes man til at sige) forårsaget af Corona, hvor restriktioner og komplikationer i forbindelse med rejser gør det umuligt at afvikle det planlagte MotoGP i Japan i år.
Men arrangørerne ser frem til at afvikle MotoGP på Motegi igen i 2022.
De seneste ændringer i 2021 MotoGP kalenderen betyder, at Moto GP løbet i Thailand på Chang International Circuit afvikles 15.-17. Oktober, hvilket er en uge senere end tidligere planlagt.
Derudover får det udsatte Red Bull Grand Prix of the Americas i Austin – Texas en ny bekræftet dato, så løbsweekenden efter den seneste plan afvikles 1.-3- Oktober 2021.
Godt at vide hvis der skal ændres i notaterne i den personlige kalender.
Bemærk at den sidste løbsdato i kalenderen er 14. November, så vi har altså stadig masser af underholdende ræs at se frem til.
Se også videoen med den ændrede MotoGP kalender lige nedenunder.

MotoGP i Assen næste weekend
Og glem nu ikke at huske, at der allerede i den kommende weekend køres MotoGP på Assen.
Den hollandske racerbane har gennem tiden være besøgt af utallige danskere – inklusive flere medlemmer af MagaCin’s stab -, og det havde vi håbet på at kunne gentage i år.
Også selv om vi i 2019 døjede med et mindre Havari undervejs til MotoGP.
Det lader sig desværre ikke gøre, for selv om tilskuere efterhånden igen er velkomne til MotoGP, er der stadig en række restriktioner.
Det er der desværre også for nuværende i Holland, men heldigvis for landets motorsports fans, vil arrangørerne slå portene op for 11.500 nationale tilskuere.
Heldige Assen-asner… vi andre må nøjes med en digital oplevelse.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start