Ducati 1000cc prototype på Jerez - Ducati GP12
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

1000cc Ducati prototype på Jerez

GP12 testes i den kommende uge
CO
03/04-2011 kl. 19:00

Nicky Hayden genererede positiv reklameværdi for Ducati, ved køre sin racer over målstregen på en 3. plads ved weekendens MotoGP på Jerez i Spanien.

Valentino Rossi reklamerede derimod alternativt uheldigt for Ducati, da italieneren under et overhalingsforsøg i samme løb styrtede og tog Casey Stoner med sig i faldet.

Mildt sagt to vidt forskellige metoder til at skabe opmærksomhed.

Ducati holder opmærksomheden yderligere fanget, ved at gøre opmærksom på at 1000cc prototypen GP12 i den kommende uge gennemgår tre dages test på netop Jerez.

Raceren er i øjeblikket ved at blive præpareret på fabrikken i Bologna, og hvis der ikke i sidste øjeblik opstår uventede problemer, er test team og GP12 raceren klar til aktion i perioden 7.-9. April.

Afsluttende Dyno test af motorens ydelse og holdbarhed blev overstået i går lørdag, og indledningsvis forventes prototypen kørt af testkører og team manager Vito Guareschi i samarbejde med testkører Franco Battaini.

Den første prototype er i høj grad baseret på den nuværende GP11, imens det endelige design vil blive fastlagt efter tilbagemeldinger fra Valentino Rossi vedr. ændringerne der i øjeblikket foretages på den eksisterende GP11.

Guareschi erklærer at Ducati vil bygge raceren efter Rossi’s ønsker, når han har besluttet sig for hvordan den skal være, men understreger at det vigtigste lige nu er at få kørt nogle test kilometer med maskinen.

Rossi forventes ikke at deltage i denne test, men vi håber trods berømthedens fravær alligevel på nogle billeder og yderligere information om prototypen i den kommende uge.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start