1000 podieplaceringer til Ducati i WSBK - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

1000 podieplaceringer til Ducati i WSBK

Ducati passerede en imponerende milepæl ved weekendens WSBK afdeling på Autodrom Most i Tjekkiet
CO
01/08-2022 kl. 10:06

Most, Czech Republic / Borgo Panigale, Bologna, 30th July 2022 – Race 1 ved den forgangne weekends tjekkiske afdeling af WSBK vil blive husket i lang tid af racing entusiaster, da Alvaro Bautista på sin Ducati Panigale V4 R sikrede podieplacering nummer 1000 for Ducati i Superbike World Championship.

  • Ducati Panigale V4 R scorer podieplacering # 1000 for Ducati i World Superbike i Race 1 ved den tjekkiske afdeling af WSBK, takket være Alvaro Bautista
  • 1000-podieplaceringer milepælen der blev opnået af producenten fra Borgo Panigale repræsenterer et unikt resultat, som ikke før er nået af nogen anden motorcykelproducent i nogen disciplin
  • Seks generationer Ducati super sports bikes i 35 år i World Championship forbeholdt maskiner baseret på serieproducerede motorcykler: 10 år, Panigale familien har scoret 219 podieplaceringer og 70 sejre med Davies, Melandri, Bautista, Redding og Rinaldi

Ovenstående frit oversatte indledning fra Ducati’s pressemeddelelse beretter om en imponerende række vandreture til præmieskamlen for Ducati’s kørere, hvor mærkets podieplacering nummer 1000 i alt og nummer 219 over de seneste 10 år i Superbike blev sikret af Alvaro Bautista med en sejr ved weekendens første løb lørdag ved Prosecco DOC Czech Round på Autodrom Most i Tjekkiet.

Bautista’s placering øverst på podiet markerer en milepæl for Ducati, hvor stimen af podieplaceringer blev indledt af Marco Lucchinelli, der i 1988 førersædet på sin Ducati 851 vandt det første WSBK løb nogensinde på Donington i England.
Præstationen har ikke blot fået velfortjent opmærksomhed hos Ducati selv, der både fortæller om den glædelige begivenhed i dette nyhedsbrev, og til lejligheden såmænd også har fået opdateret sit officielle website.
Den skelsættende begivenhed har også fået en del omtale af WSBK, som fortæller om den opsigtsvækkende milepæl i dette referat fra weekendens dramatiske ræs, og faktisk også udover opslaget på sociale medier nederst har delt denne video på YouTube om den historiske begivenhed.

Imponerende statistik
Udover referatet og videoen der henvises til i afsnittet herover, har WSBK også delt denne mere omfattende artikel, hvor der udover en historisk gennemgang af Ducati’s deltagelse i WSBK også findes nedenstående værd-at-vide fakta.

1000 – Ducati er det første mærke i et FIM solo road racing VM til at nå 1000 podieplaceringer.
382 – Ud af de 1000 podieplaceringer har 382 været sejre.
100/94 – Carl Fogarty har med præcis 10% af alle Ducati podieplaceringer høstet flest, og Troy Bayliss er med 94 på andenpladsen.
55/52 – Carl Fogarty er ligeledes med 55 sejre den mest vindende kører i Ducatis WSBK historie, imens Troy Bayliss stod for 52 sejre, og de to er de eneste kørere, som har sikret mere end 50 sejre for mærket.
52 – 52 forskellige kørere har sikret podieplaceringer til Ducati i WSBK.
Det er inklusive de fem kørere i det nuværende WSBK felt Alvaro Bautista, Scott Redding, Michael Ruben Rinaldi, Axel Bassani og Loris Baz.
46 – Ducati har vundet på 46 racerbaner i WSBK, hvilket er mere end noget andet mærke.
Ducati har stadig til gode at vinde på Mandalika, Oran Park, Paul Ricard, Moscow Raceway, Albacete og Istanbul Park.
34 – Ducati har gennem 34 fortløbende sæsoner høstet mindst en podieplacering, hvilket intet andet mærke har opnået.
8 – Otte kørere har vundet WSBK titler med Ducati:
Raymond Roche, Doug Polen, Carl Fogarty, Troy Corser, Troy Bayliss, Neil Hodgson, James Toseland og Carlos Checa.

Ducati har passeret en imponerende milepæl, og der skal herfra lyde et stort tillykke med den flotte præstation.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start