Vind et sæt Zerofit Heatrub Ultimate - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind et sæt Zerofit Heatrub Ultimate

Konkurrencen er kun for abonnenter.
Steffen F. Olesen
24/02-2024 kl. 07:00


Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning..!

Det er en sætning alle os motorcyklister har hørt før, og uagtet om man er enig eller uenig i netop den påstand, kan vi vel alle blive enige om, at det her til lands hurtigt kan blive køligt at trille en tur på sin trofaste ganger i ydersæsonen.

Så medmindre du kun lufter dyret når den danske sommer er på sit absolut højeste, så ville det måske være rart at have et varmt baselayer til at ligge i skuffen?

Det synes MagaCin-skribenten Nicolaus i hvert fald, da han på sin MC gennem 2023-sæsonens sidste måneder – og faktisk også flere ture på jagt, og en enkelt skitur i Sverige – har testet verdens måske varmeste baselayer fra Zerofit.
For som han skriver i testen der er linket til nedenfor, så kan oplevelsen af selv den fedeste motorcykel eller rute ødelægges hvas man fryser.

Vind et sæt Zerofit
I forbindelse med ovenstående test – og i samarbejde med Bike-Shoppen i Viborg – udlodder MagaCin et sæt af verdens måske varmeste undertøj, bestående af trøje og bukser.
Og der skal faktisk ikke ret meget mere til end et klik på knappen nedenfor.

Konkurrencen er slut – Den heldige vinder blev Keld Arnoldsen.

(Knappen er kun synlig for abonnenter som er logget ind – Er du ikke abonnent kan du oprette dig her)

Enkelte udpluk af ovenstående test
Sidder du og forbinder varmt undertøj med bedstemors værste kradsuld, kan jeg skyde den tankerække ned med det samme. For når du ifører dig det japanske baselayer, er det som at få en varm og blød krammer.

Første køretur iklædt det behagelige og komfortable baselayer foregik midt i oktober måned, og oktober kan, som de fleste af jer derude ved, både være en dreng og en pige. Men på denne dag lå termometeret lige under de tocifrede temperaturer.

Jeg kunne konstatere, at når den bare stod på trillen afsted ud ad landevejen, havde mit korpus en behagelig temperatur, og når den stod på mere aktiv kørsel på løst underlag, fik jeg det meget hurtigt meget varmt.

Undertegnede tog også Zerofit undertøjet med til på familiens jule-skitur til svenske Lofsdalen, hvor ugen bød på temperaturer mellem -8 og -15 plus noget vind. Og det varme baselayer, kombineret med aktivitetsniveauet fra skiløb, betød at jeg ikke frøs hverken over- eller underkrop på denne skitur – ej heller i liften.

Om Zerofit Ultimate Heatrub er verdens varmeste baselayer tør jeg ikke sige. For som skrevet, findes der så ufatteligt mange mærker og modeller, at jeg tvivler på, at noget menneske har det fulde overblik. Men jeg kan dog uden tøven konkludere, at Zerofit Ultimate Heatrub er det varmeste baselayer jeg nogensinde har haft på min krop, og jeg har alligevel prøvet en del forskellige produkter de seneste 30 år. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start