Vind billetter til MC udstilling 2019
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind billetter til MC udstilling 2019

Sidste uges vinder udtrukket
Webmaster
14/02-2019 kl. 13:59

Konkurrencen er slut

(Tillykke til Peter fra Slagelse. Billetter er sendt)

Som du kunne læse her på Magacin MagaCin sidste fredag, så glæder redaktionen på MagaCin sig helt vildt til MC udstilling 2019 i Lokomotivværkstedet.

Det regner vi også med at du gør, og vi ser frem til at se dig på MagaCin's stand, så vi kan få en hyggelig sludder om alle de fede nye motorcykler.

Vi glæder os faktisk så meget, at du i dag – ligesom i fredags – kan deltage i en konkurrence om 2 stk. billetter til udstillingen.

I sidste uge afholdt vi en tilsvarende konkurrence, og John Pedersen fra Kolding blev den heldige vinder af 2 stk. fribilletter til motorcykeludstillingen.

Stort tillykke til John, som det ikke er lykkedes at få kontakt med via telefon.

John har fået billetterne tilsendt via mail. 

I dagens konkurrence har du igen mulighed for at vinde to stk. billetter til MC udstilling 2019 i Lokomotivværkstedet.

Premium abonnement var en forudsætning for deltagelse i de tidligere konkurrencer, men i denne ombæring er konkurrencen åben for ALLE.

Du skal blot besvare spørgsmålet i vinduet herunder korrekt, og udfylde felterne med dit navn, samt felterne med email og telefonnummer.

Vinderen udtrækkes af en tilfældighedsgenerator, og offentliggøres den følgende uge her på siden. Den heldige kontaktes også direkte via mail eller telefon.

Selv om ALLE kan deltage i denne uges konkurrence, er du naturligvis stadig velkommen til at oprette en premium-bruger med de fordele det medfører.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start