Vind billetter til MC udstilling 2019
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind billetter til MC udstilling 2019

Sidste uges vinder udtrukket
Webmaster
01/02-2019 kl. 04:00

Konkurrencen er slut

Som du kunne læse her på Magacin MagaCin sidste fredag, så glæder redaktionen på MagaCin sig helt vildt til MC udstilling 2019 i Lokomotivværkstedet.

Det regner vi også med at du gør, og vi ser frem til at se dig på MagaCin's stand, så vi kan få en hyggelig sludder om alle de fede nye motorcykler.

Vi glæder os faktisk så meget, at du i dag og de næste to fredage kan deltage i en konkurrence om 2 stk. billetter til udstillingen.

I sidste uge afholdt vi en tilsvarende konkurrence, og Jan Pedersen fra Faxe blev den heldige vinder af 2 stk. fribilletter til motorcykeludstillingen.

Stort tillykke til Jan, der blev rigtig glad for opkaldet fra MagaCin.

I dagens konkurrence har du igen mulighed for at vinde to stk. billetter til Mc udstilling 2019 i Lokomotivværkstedet.

Det eneste krav for at deltage i lodtrækningen, er at du som premium-bruger på MagaCin besvarer spørgsmålet i vinduet herunder korrekt, og udfylder felterne med dit navn, samt felterne med email og telefonnummer tilknyttet dit premium abonnement

Er du ikke allerede premium-bruger med de fordele det medfører, så kan du oprette din premium-bruger her for at deltage i konkurrencen.

Vinderne udtrækkes af en tilfældighedsgenerator, og offentliggøres den følgende uge her på siden. De heldige kontaktes også direkte via mail eller telefon.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start