Top odds for fed præmie - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Top odds for fed præmie

Vind Hyosung 650GT
Webmaster
25/03-2017 kl. 06:00

Nu kan vi ikke holde ud at vente længere.

Forårssolen prikker i huden, vinter-spasmerne i gashånden er ikke helt væk endnu, og vi er en del af flokken der ser frem til endeløse tørre veje badet i solskin.

Vi frydes hver eneste gang motorcyklen trækkes ud af garagen, men der er en smule malurt i bægeret

I garagen står nemlig en funklende ny Hyosung GT650R, som aldrig har trillet en meter, og det er sgu synd og skam for motorcyklen der kan vindes i konkurrencen du kan læse mere om her: 

Vi har hverken tålmodighed eller samvittighed til at vente på 500 nytegnede Premium brugere, for motorcykler er skabt til at køre på, og ikke til at stå hengemt i en støvet garage.

Kassemesteren er måske ikke helt enig, men administrationen har godkendt at den fuldtankede indregistrerede Hyosung GT650R udloddes d. 1. Maj 2017, altså lige omkring tidspunktet hvor bøgen springer ud.

Jep… en dato uafhængig af hvor mange nye Premium brugere der registreres.  

Premium brugere tilbydes ret fornemme odds ved lodtrækningen, da der er maksimalt 1000 deltagere i konkurrencen blandt nuværende og nye Premium brugere…. og mellem os sagt…. der er i skrivende stund endnu et stykke vej til 1000.

ALLE Premium brugere deltager i den uvildige lodtrækning, så du behøver ikke gøre andet end at læne dig tilbage i stolen, og vente på om det er dig der modtager et telefonopkald med et STORT TILLYKKE.

Orker du ikke at vente på et telefonopkald, offentliggøres vinderen naturligvis også her på siden.

Det var en fed oplevelse at aflevere nøglerne til Niels-Ove som vandt en tilsvarende lodtrækning, og redaktionen glæder sig til at møde endnu en glad vinder.

Læs om den tidligere vinder her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start