Vinder af fribilletter udtrukket - MC udstilling 2019
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sidste vinder af fribilletter udtrukket

Konkurrencen er slut
Webmaster
21/02-2019 kl. 14:38

Som du ved har MagaCin de sidste fredage afholdt konkurrencer, hvor der kunne vindes fribilletter til MC udstilling 2019.

Ved årets store motorcykeludstilling, har både Lokomotivværkstedet der lægger lokaler til og udstillerne gjort en kæmpe indsats for at give publikum en rigtig god oplevelse.

Læs mere i artiklen MC udstilling 2019 en forbedret oplevelse.

Det bliver så fedt at se alle de nye motorcykler, flotte ombyggede motorcykler og et bredt udvalg af udstyr samt tilbehør samlet under ét tag, og vi glæder os til at få en sludder med ligesindede over en fadøl.

Det regner vi også med at Peter Rasmussen fra Slagelse gør. Peter er udtrukket som vinder af den sidste konkurrence om 2 stk. fribilletter til motorcykeludstillingen. Den heldige vinder er allerede blevet kontaktet via telefon og har fået sine fribilletter tilsendt via mail. Stort tillykke til Peter fra Slagelse.

Vi glæder os til at møde Peter og alle de andre vindere af fribilletter, og selvfølgelig også alle de andre mc-nørder der slår et sving forbi motorcykeludstillingen i den kommende weekend.

Husk nu at det allerede er på lørdag Lokomotivværkstedet slår dørene op for MC udstilling 2019.

Læs mere om udstillingen her, hvor der også kan købes billetter online.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start