Stem på Battle of the Kings kandidaten Fat Boy T2
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Battle of the Kings kandidaten fra Malmø

Din stemme kan sikre et "Hasta la Vista Baby"
Steffen Olesen
27/09-2019 kl. 13:15
Så er det ved at være sidste udkald, hvis du ønsker at afgive din stemme til The Battle of the Kings finalen.

 

Konkurrencen hvor nationerne kæmper indbyrdes om, at præsentere den fedeste custom bike er bredt anerkendt og sejrstrofæet eftertragtet.

De nationale vindere er allerede kåret, og den endelige sejrherre kåres ved efterårets gigantiske motorcykeludstilling EICMA i Italien i november måned.

Blandt de mange fede kreationer fra mange dygtige custom-byggere, er Fat Boy T2 fra Harley-Davidson Malmø med helt i front i kampen om at gå videre til finalen i Battle of the Kings 2019.

Afstemningen slutter på mandag, og hvis du ikke allerede har stemt, kan du stadig nå at hjælpe Fat Boy T2 videre til finalen i november på EICMA-messen.

Harley-Davidson Malmø mener at det største ikon fra Harley-Davidson er modellen Fat Boy, og at det mest fremtrædende eksemplar er den Harley-Davidson Fat Boy Arnold Schwarzenegger kører på i film klassikeren Terminator 2.

For at citere Harley-Davidson Malmø: I filmen køres den mest bad-ass bike af den absolut mest bad-ass robot nogensinde.

Fat Boy T2 der tydeligvis er inspireret af Terminator filmen, er udstyret med den nye Softtail Milwaukee Eight motor – hvilket i følge ombyggerne gør en i forvejen heftig motorcykel endnu vildere –  er holdt i “nat-sort” tema med røde pinstripes, har luftaffjedring, specialfremstillede skærme, og er naturligvis udstyret med et rigt udvalg af forchromede dele.

Du kan se mere til Fat Boy T2 her, hvor du kan læse yderligere om modellen, finde listen over modificeringer og se et lille billedgalleri fra fremstillingen.

Under samme link kan du scrolle videre og se de andre landes deltagere, og som rosinen i pølseenden stemme på din personlige kandidat til titlen Battle of the Kings 2019.

Din stemme på Fat Boy T2 kan være afgørende for, om det bliver til et endeligt farvel eller et “Hasta La Vista Baby”, hvor vi ser den fine ombygning med et sejrstrofæ i Milano.

Bemærk Hasta la Vista logoet sidst i videoen herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start