Video: A Bavarian Soulstory #8 - BMW R18 udstyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: A Bavarian Soulstory #8

Individualization options for the R 18
CO
21/03-2020 kl. 05:00

Sidder du helt fremme på stolekanten, og venter utålmodigt på, at den serieproducerede udgave af den bayerske sværvægtsbokser BMW R18 officielt lanceres, men ikke helt kan huske hvornår, så kig indenfor på denne nedtællings-side

Der kan dem der ikke gider tælle på fingre til den 3. April nemlig se, hvor mange dage der er tilbage, til modellen efter planen præsenteres online.

Jarh… der er stadig et lille stykke tid endnu, men så kunne du jo eventuelt fordrive tiden med at se en stribe videoer, hvor du i føljetonen A Bavarian Soulstory føres ret grundigt gennem ideerne og filosofien bag BMW R18.

Links til seriens foregående afsnit finder du nederst i artiklen.

I disse corona tider har mange af vi motorcykel-tosser lidt ekstra tid til overs, da aflysninger og udskydelser af planlagte begivenheder er en daglig foreteelse.

Men så kan du jo glæde dig over, at du i dag kan fordrive en del af tiden med at se A Bavarian Soulstory #8, hvor dagens afsnit faktisk strækker sig over mere end en halv time.

I dette afsnit under titlen Individualization options for the R 18 – får du udover en del produktionsvideo også i selskab med Tommy set nærmere på det nye BMW logo, besøgt blandt andet Roland Sands, samt udstødningsproducenten Vance & Hines og hører en masse om mange af de alternative stumper der udvikles til den nye BMW R18.

Der ER meget snak i videoen, men det er også en virkelig unik mulighed for en tur i kulissen, hvor BMW R 18 entusiasten får en sand guldgrube af viden.  

Woow… en lang video, ikke sandt?? Men det er sgu da lidt cool at se, hvor meget aluminium der rent faktisk går til fremstilling af billet-delene, bevidne test procedurer, se opmærksomheden på detaljer, og generelt bare leve sig ind i de mange involveredes passion og begejstring for arbejdet.

Og så lige en sidste bemærkning i denne omgang. Knap 26 og et halvt minut inde i videoen ser vi et ventildæksel.

Lage du mærke til størrelsen?? WOW ! !

Vi glæder os for vildt til at se modellen præsenteret d. 3 April… og meget gerne prøvekøre den hurtigst muligt.

Se det første afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det andet afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det tredje afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det fjerde afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det femte afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det sjette afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det syvende afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start