Video: A Bavarian Soulstory #7 - BMW R18 design
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: A Bavarian Soulstory #7

Denne gang om designprocessen bag BMW R18.
CO
22/02-2020 kl. 05:00

Har du ventet utålmodigt på endnu et afsnit i serien A Bavarian Soulstory, der handler om udviklingen af sværvægtsbokseren BMW R18, så kan vi glæde dig med at ventetiden er til ende.

For nu er det næste afsnit af dokumentarserien, som vi bragte de første seks afsnit af her på siden i slutningen af Januar måned nemlig frigivet.

I artiklen hvor du kunne se føljetonens sjette afsnit lovede vi, at holde dig opdateret straks det næste afsnit blev tilgængeligt, og det løfte står vi naturligvis ved.

I seriens syvende afsnit besøger Tommy BMW Motorrad Design Studio i München, hvor han møder en række designere – samt BMW designchefen Edgar Heinrich – der alle medvirkede ved udviklingen af BMW R18.

I videoen herunder får du ikke bare et spændende overordnet indblik i designprocessen, men også en ide om hvilken type mandskab der har været beskæftiget med modellens design, filosofien bag projektet, hvilke tanker designerne har gjort sig, og lidt om hvordan de udmøntes i praksis.

Derudover får du naturligvis også Tommy's umiddelbare indtryk som specielt inviteret gæst, og ser naturligvis også som sædvanlig den amerikanske butiksindehaver udfritte de personer han møder for lidt ekstra bonus info.

Links til seriens foregående afsnit finder du som sædvanligt nederst i artiklen.

Det ér en lang proces når en ny model kreeres, og som vi så i videoen herover, er der lang vej fra idé, over koncept til produktionsklar model.

Men i næste afsnit får Tommy langt om længe lov til at se en produktionsklar BMW R18, og mon ikke også vi andre får lov til at kigge med.

Antallet af læsere og seere til rækken af videoer viser, at mange andre er lige så interesserede i historien bag udviklingen af BMW R18 som vi. 

Derfor fortsætter vi naturligvis ufortrødent med at bringe føljetonens kommende afsnit straks de frigives, så husk nu at kigge indenfor med jævne mellemrum.

Links til seriens tidligere afsnit herunder:

Se det første afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det andet afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det tredje afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det fjerde afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det femte afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det sjette afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start