Video: A Bavarian Soulstory #6 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: A Bavarian Soulstory #6

CO
31/01-2020 kl. 05:00

Vi er nu nået til det sjette afsnit, som i øjeblikket er den sidste tilgængelige episode i føljetonen A Bavarian Soulstory.

Som sædvanlig skal vi opfordre læsere, som ikke er bekendt med hvad denne stribe videoer går ud på, til at læse den indledende artikel Video: A Bavarian Soulstory.

De af vore læsere som har set samtlige de foregående afsnit, er lige som studieværten Tommy Kern blevet holdt i hånden gennem en væsentlig del af BMW motorcyklernes historie, er blevet introduceret til idegrundlaget for den nye retroinspirerede BMW R18 med den gigantiske 1800cc boksermotor, har i de forskellige afsnit set en række fede klassiske motorcykler… og meget, meget mere.

I dagens afsnit fokuseres der i udstrakt grad på motoren, så det er nok et afsnit teknik-nørderne byder velkommen.

Tommy er også en tur på bøhlandet i Tyskland for at besøge en såkaldt hjemme-mekaniker… men det er vist ikke nogen hvilken-som-helst hjemme mekaniker.

Derudover er Tommy igen på besøg i BMW Motorrad's hovedkvarter, hvor han også får lov til at se den gigantiske 1800cc bokser motor i test-bænken.

Vi vil ikke spolere fornøjelsen med en uddybende beskrivelse af videoens indhold, så scroll endelig ned til videoen og tryk play.

OBS. 

Som nævnt i indledningen, er dette indtil videre det sidste afsnit i serien A Bavarian Soulstory, men vi holder naturligvis skarpt øje med kommende afsnit og bringer dem her på siden straks de er tilgængelige.  

Links til de foregående afsnit finder du som sædvanligt nederst i artiklen.

Se det første afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det andet afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det tredje afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det fjerde afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Se det femte afsnit i A Bavarian Soulstory her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start