Video: A Bavarian Soulstory #2 - hemmlighed afsløret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: A Bavarian Soulstory #2

I dagens afsnit afsløres hemmeligheder
CO
27/01-2020 kl. 05:00

Som du kunne se her på siden i går, bringer vi i de kommende dage en række videoer under overskriften A Bavarian Soulstory, hvor den amerikanske butiksindehaver Tommy Kerns er frontfigur på skærmen.

Er du ikke helt med på hvad det går ud på, så kunne du eventuelt kaste et blik på den indledende artikel Video: A Bavarian Soulstory

Links til tidligere afsnit i rækken af videoer finder du nederst i artiklen. 

I går så du Tommy ankomme til BMW hovedkvarteret i München, hvor han blandt andet besøgte BMW's eget museum, modtog lidt historielektioner, så den første BMW motorcykel, fik adgang til “hemmelige” lokaler og fik de første Top-Secret informationer vedrørende BMW Concept R18.

Se dagens afsnit herunder, hvor Tommy indledningsvis håber på at få mere at vide om BMW Concept R18, besøger The Pure & Crafted show hvor han stifter bekendtskab med sjældne motorcykler, ser motorcykler i aktion i dødsdromen og forsøger at snige sig til lidt flere informationer om BMW Concept R18.

 

Hvis du synes det andet afsnit i serien var mindst lige så godt som eller måske endda endnu bedre end det første, så husk endelig at kigge indenfor i morgen tidlig for at se næste episode.

Se det første afsnit i serien her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start