Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Historien om en ener – Del 2

Efter midten af 50'erne begyndte mc-salget at falde drastisk over hele Vesteuropa, og Danmark var ingen undtagelse, men Carl Andersen hang i!

Gunnar Skrydstrup
12/07-2020 kl. 05:00

Her under får du fortsættelsen af historien om en ikonisk dansk personlighed, hvis store interesse for 2-hjulede motorkøretøjer og motorsport, førte ham til en rigtig fin karierre i MC branchen.
Har du ikke allerede læst første del af historien kan den findes her.

Selvstændig
Carl Andersens løn hos Knud Nielsen var efterhånden kommet op på 4,50 kr i timen plus 50 øre, som de andre ikke måtte vide noget om, og Carl Andersen og Knud Nielsen bevarede et godt forhold til hinanden, men lige da Carl meddelte, at han ville rejse, reagerede Knud Nielsen noget brysk. ”Du har 14 dages opsigelse,” svarede han først, men næste dag blev det ændret til ”Du kan rejse om 48 timer!” Ifølge Carl fortalte Knud Nielsen mange gange derefter, at han fortrød, at han ikke gjorde noget for at fastholde Carl i firmaet.

Selv om Carl havde tanker om at starte for sig selv, så skyldtes opsigelsen hos Knud Nielsen, at Carl havde fået et tilbud om en højere løn hos Kresten Krestensen, der tidligere havde været kompagnon med Knud Nielsen, men af forskellige praktiske grunde var firmaet blevet splittet op, og Kresten fortsatte sin del tæt på Knud Nielsens forretning på Nørrebrogade i Århus.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere