De stjal fars gamle Norton - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De stjal fars gamle Norton

Men sønnernes tyveri havde et helt specielt formål
Steffen Olesen
21/07-2020 kl. 09:00

Der findes næsten ikke noget værre, end når langfingrede personer beslutter sig for, at de har mere brug for en motorcykelentusiasts kæreste eje end den retmæssige ejer.
Og man kan næsten ikke forestille sig en værre situation, end at ens egne knægte skulle miste evnen til at kende forskel på dit og mit, og som en del af den kriminelle løbebane begynde at stjæle motorcykler.
En skrækkelig tanke, som kun overgås af tanken om, at sønnerne kunne finde på at stjæle fars motorcykel.

Jeff og Jason stjal fars Norton Commando
Men det var lige nøjagtig sådan en udåd Jeff og Jason Ledellaytner udførte i September 2009, da de stjal faderens trofaste Norton Commando 750.
Men “tyveriet” havde en ganske anden årsag end simpel berigelse for egen vindings skyld.
For faderens motorcykel – som han siden de tidlige 1970’ere havde kørt rigtig mange miles på – opgav ævred i 1993, og havde indtil 2009 været opbevaret adskilt i forældrenes kælder.
I videoen du kan se nedenunder, fremgår det med allerstørste klarhed, at Ledellaytner brødrene ikke kan betegnes som koldblodige tyveknægte.
For de stjal nemlig fars motorcykel, for at få den totalrenoveret hos The Classic Bike Experinece i Essex -Vermont – USA, som er eksperter i renovering af klassiske engelske motorcykler.

Rørende hjemmevideo
Sønnernes projekt er lidt i samme boldgade, som visse af tidens smart opsatte amerikanske tv-shows, hvor køretøjer fjernes i hemmelighed for at blive renoveret uden ejerens vidende.
Men i dette tilfælde er der ikke noget stort tv selskab bag projektet.
Blot to gode knejter der ønsker at glæde deres far, og dokumenterer forløbet på hjemmevideo.
Derfor afviger indholdet også en del, fra det vi kender fra de stort opsatte tv-produktioner.
Men så kan du jo heldigvis bare spole lidt frem og tilbage i indholdet. Den lidt specielle overlevering af motorcyklen finder sted ca. 10 minutter henne i videoen, og der vil de fleste nok trække lidt på smilebåndet.

Som du kan se i videoen, bliver begge forældre utroligt begejstrede for plakaten faderen først får overrakt. Og så er det er lidt sjovt at se, at der går nogen tid før forældrene læser teksten og tiøren falder.
The Classic Bike Experience knoklede indædt i 4 måneder for at renovere motorcyklen, så den kunne blive klar lige præcis til juleaften.
Vi tror på, at det her er en af de fedeste julegaver faderen nogensinde har fået.

En historie om et motorcykeltyveri kan vist ikke få en mere lykkelig slutning.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start