MC Sikkerhed: Tom Hanks og Julia Roberts uden styrthjelm
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tom Hanks og Julia Roberts uden styrthjelm

Det kostede €30.000
CO
20/11-2011 kl. 17:45

En række personer er kommet i myndighedernes søgelys, efter offentliggørelse af video eller billeder indeholdende overtrædelse af eksempelvis færdselsloven, og en del af disse er efterfølgende blevet straffet.

Nu har også Tom Hanks og Julia Roberts tiltrukket sig myndighedernes opmærksomhed..

Filmstjernerne medvirker i filmen Larry Crowne som er optaget i Spanien, og i handlingen benytter Tom Hanks en scooter som transportmiddel.

Til filmens DVD omslag og diverse plakater, besluttede producenterne for genkendelighedens skyld at portrættere skuespillerne uden styrthjelm.

Dette er imidlertid faldet den spanske etat for brystet, og myndighederne her derfor udstedt en bøde på €30.000 til produceren.

For i Spanien har man nemlig en lov, hvor der i enhver reklame som kan forbindes med motorkøretøjer, forbydes uansvarlig opførsel, såsom opfordring til overdrevent høj hastighed, til uansvarlig kørsel, til situationer som kan udvikle sig faretruende, eller enhver anden omstændighed som kan foranledige overtrædelse af gældende lovgivning.

Så er der vist også betalt ved kasse 1 for at optræde på foto uden styrthjelm, uagtet begge skuespillere rent faktisk anvender styrthjelme i filmen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Tom Hanks og Julia Roberts uden styrthjelm

  1. Det gir' sku da stof til eftertanke – måske var sådan en lov en go ide – hi hi – den kommer jo nok engang.

Skriv et svar

Giver børn en ny start