MC-Sikkerhed: Spansk forsigtighed - Trafikskilt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Spansk forsigtighed

Hvad betyder skiltet
CO
18/02-2012 kl. 12:51

I udlejningsbilen på vej til præsentationen af den opdaterede 2012 BMW S1000RR, passerede undertegnede flere gange dette skilt på de andalusiske motorveje.

Det spanske er ikke helt i top for at sige det mildt, så skiltets betydning står stadig i det uvisse.

Jo, jo… det er forstået at der skal udvises forsigtighed/agtpågivenhed, men er det når motorcyklisterne udøver såkaldte stoppies ved hård nedbremsning, eller er der evt. skydevåben monteret under bilen som punkterer bagved kørende motorcyklers forhjul??

Bidrag gerne med dit eget fantasifulde bud på skiltets betydning.

Del med en ven

0 personer snakker om “Spansk forsigtighed

  1. Det må være et påbud… hvis en bil efterfølges af to motorcykler, SKAL de køre på forhjulet!

  2. Tror mere det er vist man komme med meget høj hastighed, kommer man hurtig op bagved gammelfar dyt og kan blive forskrækket over hvor meget og hvor hurtig man skal bremse.
    Har måske prøvet det en enkelt gang 😉

  3. Vejen ligger meget idyllerisk med en smuk udsigt og er samtidig en meget populær mc-rute med gode sving, men hvor motorcyklister har en anden tilgang til gode vejstrækninger end Senor og Senora Gonzales, kan man risikere, at møde biler der bliver femført med en hastighed, man ikke havde regnet for sandsynlig!

    Med andre ord, Pas På langsomme biler!

    Spanien har flere af den slags advarselsskilte ved deres motorveje, bl.a ujævn vejbelægning, med mulighed for at blænde modkørende, mulighed for lokale tågebanker og lignende!

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start