Slut med italienske motorcykler? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med italienske motorcykler?

Problemer for de fine italienere i Danmark
Tommy Rønn
14/11-2009 kl. 17:30

Piaggio gruppen som er indehavere af Aprilia, Moto Guzzi, Gilera, Vespa og naturligvis Piaggio går måske en trist fremtid i møde.

MagaCin afholdte et kort møde med Piaggio chefen for Skandinavien på Eicma, og det var triste nyheder han kunne fortælle os.

Piaggio er ikke længere intereseret i at sælge deres scooter produkter gennem C-Reinhardt. Dette skyldes ifølge Piaggio at C-Reinhardt også har den danske Suzuki import.

Piaggio ønsker også anden importør til deres motorcykel-produkter. Idag importeres disse af Itago, men igen ser Piaggio samme problemstilling. Itago importerer nemlig også SYM.

Piaggio har derfor ledt efter ny importør, der kan magte den samlede danske opgave. Dette er ifølge Massimilliano Gerbi fra Piaggio 90% på plads. De ønsker altså en dansk importør der bruger alt energi på Piaggio produkterne.

Rygterne om en ny stor importør har været mange. Både navne som T-Hansen samt flere tidligere konkursryttere har været i spil, men ingen af disse tror MagaCin.dk dog på.

Et er ihvertfald sikkert. De nuværende danske importører er opsagt per 31.12-2009.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med italienske motorcykler?

  1. Jeg har også hørt T Hansen blive nævnt flere steder, men hvad der undrer mig er at de jo også importere andre knallertmærker.

    Så hvis det er grunden til de andre er opsagt, ja så giver det slet ingen mening.

    Dog kan jeg se det sjove i at de skulle få importen… Så er der nemlig en masse mennesker, som skal drilles med deres "billige juks" fra T Hansen 🙂

  2. Det er en stor mundfuld at skulle tage så forskellige produkter og mærker ind – i en meget smal niche i lille DK. Service og det hele skal jo være på plads for alle mærkerne og hvor mange enheder kan man forvente at sælge?

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start