Skrumpet afrikaner i 2021 - ny Honda Africa Twin 850
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Skrumpet afrikaner i 2021

ny Honda Africa Twin 850
Steffen Olesen
06/06-2019 kl. 08:00

Honda's ingeniører arbejder ihærdigt på en afrikaner i reduceret størrelse. 

Det siger i hvert fald vedholdende rygter, der angiveligt har rod i lækkende informationer fra producentens selv.

Hvis rygterne taler sandt, skulle en ny Africa Twin 850 dog først blive præsenteret i 2020, og alt taler for at det bliver på efterårets motorcykeludstilling EICMA i Italien.

Billedet du ser over artiklen, er en rendering fra et japansk motorcykelmagasin, men selvom dette bud på udseendet er baseret på sparsomme lækkede informationer, så giver det faktisk meget god mening for Honda at frigive en offroad orienteret mellemklasse adventure bike i 2021.

Når den nuværende afrikaner-høvding opgraderes til 1100cc, er det måske ikke helt tosset for Honda med en mindre, lettere og mere økonomisk overkommelig adventure-bike i modelprogrammet.

En mindre og mere behændig afrikaner med en motor baseret på den nuværende 998cc twin, men med reduceret boring og mindre spjældhuse måske? 

En let motorcykel er alt andet lige mere omgængelig i terrænet end en tung maskine, og en CRF 850L fra Honda vil kunne tage kampen op med modeller som BMW F 850GS, KTM Adventure 790R og Yamaha's nye Tenere 700. De tre sidstnævnte modeller har høstet solid anerkendelse på markedet for mellemklasse adventure bikes, men en Africa Twin 850 kunne sagtens gå hen og erobre markedsandele i segmentet.

Særligt hvis en ny skrumpet afrikaner får lov til at arve nogle af storebrors kvaliteter, og naturligvis især hvis den introduceres til en attraktiv pris.

Spændende rygter som vi tror så meget på, at vi løbende forventer forventer yderligere “lækkede” informationer. “Lækkede” informationer der traditionen tro gerne følges op af spionbilleder fra yderst hemmelige prøvekørsler på camouflerede test-modeller. 

Vi holder naturligvis skarpt øje med situationen, og holder dig opdateret lige så snart der er nyt i sagen.

Del med en ven

0 personer snakker om “Skrumpet afrikaner i 2021

Skriv et svar

Giver børn en ny start