Virale videoer. Busa i våd beton, FJR i vandet og....
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sjove virale videoer

Busa i våd beton, FJR hovedspring, tåbelig bilist og...
CO
15/08-2019 kl. 10:05

Der findes ikke en sikker opskrift på, hvordan man får en video på internettet til at gå viralt.

Men det hjælper sikkert hvis indholdet er opsigtsvækkende, usædvanligt eller simpelthen bare hylende morsomt.

Selvom det måske er lidt ondt, så kan vi sgu ikke lade være med at grine her på redaktionen, når vi gennemser nogle af eksemplerne herunder. Andre videoer fremkalder den dybeste respekt, og ind imellem undrer vi os bare over hva' fa'en folk egentlig tænker på.   

Herunder nogle eksempler på videoer, der har fået en del visninger på internettet.

Jo… gu fanden er det synd for ejeren af denne Hayabusa, men det ER sgu lidt sjovt at se og høre hvordan føreren sjosker væk fra Busa'en, og tramper i jorden for at slå våd beton af støvlerne. 

Det er vi ikke de eneste der synes, for videoen har i skrivende stund 1,5 mio visninger.

I en anden boldgade, ser vi i Instagram opslaget herunder Moto2 køreren Steven Odendaal's helt fantastiske redning, da han er ved at styrte på sin Triumph 765 Moto2 racer under årets tjekkeiske GP.

Vis dette opslag på Instagram

We have no words for this! // @odendaal44 #CzechGP #SO4 #Moto2 #Motorcycle #Racing #Motorsport #Save

Et opslag delt af MotoGP (@motogp) den

En absolut dedikeret indstats af den sydafrikanske racerkører, der demonstrerer nerver af stål og indædt stædighed. Raceren skal bare ikke ned at ligge. Han bruger endda forbremsen til at få hold på dyret.  

Vi synes redningen er helt fænomenal, og mon ikke den holdning deles af de knap 1,9 mio der indtil nu har set videoen.

I det næste eksempel som “kun” har godt 30 tusinde visninger, ser vi Moto-E køreren Nicola Canepa give den gas under en trackday på Mugello sidste år. Italienerens demonstration af hvor hurtigt de professionelle kommer rundt på racerbane, fortjener efter vores mening mange flere visninger.

Vis dette opslag på Instagram

I found this video from last year in Mugello! A 10 minutes session with the Yamaha Superbike during a trackday! A lot of overtakings

Et opslag delt af Niccolò Canepa (@niccolocanepa) den

Alle andre på banen giver den gas, putter sig ned bag kåbeglasset og kører knæet i asfalten gennem svingene… og får lige en lektion i hvordan eksperterne griber tingene an.

En video man næsten ikke kan lade være med at grine af, en fantastisk redning af Steven Odendaal og Nicola Canepa's kørsel på Mugello der giver respekt for racerkørernes utrolige færdigheder.

Og når man taler om færdigheder, så var der måske nogen der burde øve sig lidt mere. Herunder en video der slår os med forundring. Hva' fa'en tænker bilisten på??

Vis dette opslag på Instagram

What would you do?

Et opslag delt af Daily Moto Media (@divinebikers) den

Én ting er at bilisten tilsyneladende ikke har orienteret sig bagud, men her må der være tale om en person som altid gør arbejdet HELT færdigt.

Til sidst skal du lige se en video, der er gået hen og blevet en klassiker. Lad os bare erkende at det ikke altid går som planlagt når motorcykeljournalister er på test-tur, men de små ups'ere fanges sjældent på billeder eller video.

Da den franske motorcykeljournalist Laurent Cochet fra det franske magasin Moto Journal for en del år siden testede Yamaha FJR 1300, var kameraerne dog på plads i lækre omgivelser ved lystbådehavnen i Saint Martin en Ré i rankrig.

Lad os bare sige… projektet gik ikke helt som planlagt.

Youtube vidoen som du måske allerede har set før, har i skrivende stund mere end 5 mio visninger, så den kan man vist godt sige er gået viralt. Ingen motorcykeljournalister kom til skade under optagelserne, så det er tilladt at smile.

Er du selv stødt på spændende, opsigtsvækkende eller underholdende mc-relaterede videoer på internettet, er du velkommen til at dele links i kommentarfeltet herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start