Seks hurtige skud fra hoften - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Seks hurtige skud fra hoften

WSBK trivia
CO
04/03-2010 kl. 05:00

1.

Da BMW World Superbike Team ankom til Phillip Island i Australien, var stillingen uafgjort 0-0 mellem Ruben Xaus og spanierens BMW S1000RR. Det lykkedes dog BMW’en at vippe racerkøreren af intet mindre end fem gange i alt, så raceren efter weekenden kunne noteres for en 5-0 sejr.

2.

PBM Kawasaki’s Chris Vermuelen offentliggjorde i går morges, at en nylig MR scanning viser at racerkøreren nok skal en tur forbi kirurgen, selv om det umiddelbare lægecheck ”kun” afslørede et slemt forslået ben og en beskadiget finger. Australieren havnede skarpt forfulgt af sin lavtflyvende ZX-10R racer i banens air-fence efter et styrt.

3.

Sterilgarda Yamaha’s James Toseland fik 14 smertestillende indsprøjtninger, inden han i det hele taget var i stand til at gennemføre lørdagens kvalifikationskørsler. Siden blev han i det første løb smidt af raceren i en high-side pga. et ’elektronik problem’, som teamet desværre ikke havde den fornødne software til at få bugt med.

4.

Alstare Suzuki’s Sylvian Guintoli blev mindet om hvor tæt konkurrencen i World Superbike racing er, da Carlos Checa’s forhjul under en overhaling ramte franskmandens albue.

5.

Aprilia’s underskønne RSV4 tiltrak sig uheldig opmærksomhed, da teamet valgte at anvende et nyt knastaksel drev, som ifølge alle der ikke er ansat ved Aprilia er ulovligt. Aprilia hævder at reglerne er fulgt til punkt og prikke.

6.

Leon Haslam’s sejr i weekendens første løb blev afgjort med blot 0.004 sekund, hvilket er den mindste margin i WSBK’s historie. Dermed blev der kappet 0.001 sekund af den tidligere rekord, som var udfaldet af Colin Edwards og Carl Fogarty’s kamp på Monza i 1999.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start