Rygte: Mellemklasse-tourer fra Honda
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rygte: Mellemklasse-tourer fra Honda

1100cc tourer fra Honda vil udfylde stort hul i markedet - hvis den ellers kommer
Mathias B. Høj
01/08-2019 kl. 08:21

Sidste nyt fra rygtebørsen er et rygte om en kommende mellemklasse-tourer fra Honda – baseret på den (måske) kommende opdatering af Hondas Africa Twin. Så et rygte, baseret på et andet rygte. Javist, men faktisk giver det meget god mening.

Med en opdateret og større motor som samtidig lever op til Euro 5, vil det være oplagt at anvende den i flere modeller. Og størrelsen passer perfekt i mellemklasse-tourerklassen, hvor Honda mangler et mindre og mere økonomisk alternativ til Goldwing'en. Tænk en nyere Deauville med større motor. Og nej, artiklens billede er ikke hvordan den kommer til at se ud. Rygterne er ikke underbygget af spionfotos (endnu).

En mellemklasse MC med højere fokus på komfort end Africa Twin, kan forholdsvis nemt udvikles til Africa Twin platformen. Især fordi platformen allerede har mulighed for DCT-gear, men rygterne vil også vide, at den kommende model bliver udstyret med kardantræk. Integrerede sidetasker skulle også være en del af pakken, ligesom hjul kan holdes i '17, da den ikke er tiltænkt et liv i mudder og hårdt terræn.

Med den større motor vil modellen heller ikke være en væsentlig konkurrent til Hondas egen VFR 800F; måske snarere Yamahas Tracer 900.

Hvad er det for nogen rygter I snakker så meget om?

Rygterne taler om en opdatering af Africa Twin – eller rettere Africa Twin-platformen, for rygterne taler om flere modeller i fremtiden. Senest har Honda selv antydet en terrænorienteret model, hvor den valgte font antyder slægtskab med Africa Twin.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start