Richard Rawlings køber "Fonzie" kværn for en formue - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Richard Rawlings køber “Fonzie” kværn for en formue

Måtte punge ud med godt halvanden million
Steffen Olesen
16/12-2021 kl. 07:30

Ejeren af Gas Monkey Garage Richard Rawlings som er kendt fra reality serien under samme navn som værkstedets, er ikke bleg for at grave dybt i lommerne, når der er noget han absolut vil have.
Og det blev han nødt til, da han ville sikre sig den 1949 TRIUMPH TROPHY 500 skuespilleren Henry Winkler, som den ultra cool Arthur Herbert Fonzarelli med øgenavnet “Fonzie” kørte på i serien Happy Days, der løb over verdens fjernsynsskærme i 1970’erne og 1980’erne.
Se endelig videoen nederst i artiklen.

Godt halvanden million
Richard måtte nemlig bløde ikke mindre end US$ 231.562,- hvilket svarer til godt halvanden million danske kroner, for at sikre sig den ikoniske motorcykel, der blev bortauktioneret af auktionshuset Bonhams 8. December i Los Angeles.
Motorcyklen var vurderet til et sted i omegnen af $80-120.000,- men indbragte altså det dobbelte.

Dermed sikrede Richard Rawlings sig ikke blot et stykke automotiv filmhistorie, men også en motorcykel der kan bringe glæde til både den nye ejer og hans far.
For berømtheden og faderen der er ramt af Alzheimer’s så nemlig i sin tid den populære tv-serie sammen, og på Richard Rawlings eget Facebook opslag finder man følgende kommentar:
Guess the news is out! I have so many memories with my Dad watching ‘Happy Days’ and this piece of history is something that I wanted not only for me but for my Dad.

Man kan vist godt tillade sig at sige, at den aldrende Triumph ser lidt bedaget ud.
Men cool nok, at den stadig er udstyret med en nummerplade, som nok bidrager til, at gøre det alle pengene værd for tv-stjernen og hans far.
Tillykke til Richard Rawlings med den “nye” motorcykel.

Hvis ejeren af Gas Monkey Garage skulle have løbet linen helt ud, burde han måske også have købt sig et komplet Fonzie outfit, som også var udbudt på auktionen.
Det gik imidlertid til en anden køber, som måtte slippe US$ 75,312,- hvilket efter aktuel valutakurs svarer til knap en halv million kroner.

Video med Fonzie
Og lad os så lige runde af med en stribe klip fra Happy Days hvor temaet er Fonzie og motorcykler.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start