Podcast: Skruen er løs i Brabrand - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Podcast: Skruen er løs i Brabrand

Revival Garage giver liv til fællesskab og gamle motorcykler
Mikkel Sølvkjær
28/02-2021 kl. 13:50

Runde lygter, flade sæder og grove dæk – kulturen omkring hjemmefabrikerede Café Racer, Scrambler og Bobber motorcykler vandt for alvor frem for omkring 10 år siden, og satte gang i en masse nye trends blandt motorcyklister rundt omkring i verden.
Det æstetiske udtryk bredte sig endda til designerne hos de mere etablerede producenter, og retrobølgen ses tydeligt på mange nye modeller.

En anden væsentlig ting, der fulgte i kølvandet på de mange renoveringsprojekter og ombygninger, var nye fællesskaber og alternative motorcykelklubber i form af kollektive værksteder, der poppede op rundt omkring i landet.

I dagens episode er vi taget til Aarhus for at tale med en af hovedmændende bag et af de her værkstedsfælleskaber, for at høre nærmere om et særligt hjørne af motorcykelkulturen.
Gæsten I hører, eller ser her nedenunder, er Anders Bossen, der er en del af Revival Garage i Brabrand.

Fælles værksted og fælles logo

Anders fortæller bl. a. om hans egen indgangsvinkel til en interesse for to-hjulede maskiner, om kimen til at starte et værksted op, og om de mange forskellige typer der samles under samme tag for at dyrke deres passion med vidt forskellige udgangspunkter.

Det er en spændende historie om venskab, fællesskab, mekanik og fede motorcykler, og vi lover at komme på besøg igen senere, når solen kan spejle sig i blanke chromoverflader, og den matsorte motormaling er tørret og klar til fremvisning i foråret.

Sidder du tilbage med tanken om at et skruefællesskab kunne være noget for dig, så er der flere lignende tiltag, der minder om Revival Garage rundt omkring i landet.
En hurtig søgning på skruefællesskaber eller alternativt Café Racer/Scrambler/Bobber giver adgang til flere grupper på Facebook – nogle af dem er lukkede, så der skal ansøges om medlemskab, men de forskellige grupper kan være en super god indgangsvinkel til et værksted.

Vil du slippe for at se på os, kan du lytte herunder, eller smutte forbi Spotify.

Lyt til dagens episode

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start