Podcast: Kører du på den rigtige motorcykel? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Podcast: Kører du på den rigtige motorcykel?

Lyt til Magacin's første podcast episode
Mikkel Sølvkjær
06/12-2020 kl. 06:00

På MagaCin.dk arbejder vi ihærdigt for at bringe dig det bedste motorcykelstof. Vores ambition er altid at servere en varieret menu i form af tests, nyheder, motorsport, sjove videoer samt relevant sladder fra ind- og udland.

Nu udvider vi forsøgsvis repertoiret med en yderst uformel motorcykelpodcast, som du kan lytte til mens du skruer på din maskine, vasker op, eller hvis du har brug for en tohjulet godnathistorie.

Med podcasten vil vi undersøge og diskutere forskellige emner, som ligger os og jer på sinde – naturligvis altid relateret til motorcykler og den verden, der omslutter os mc-nørder.

Den første gang
I denne første episode er vi på besøg hos Kawasaki-importør Marck Lauritsen, hvor vi over en kop kaffe diskuterer spørgsmålet; vælger folk de rigtige motorcykler?

Hvis nu du kører rundt på en fuldt udstyret BMW R 1250 GS, men ikke kommer ud i vildere terræn end perlegruset i indkørslen, er det så i virkeligheden en forkert maskine til dig?
Burde danske motorcyklister fokusere mindre på kubik, pompt og pragt, og tænke mere over hvad behovet i virkeligheden er?

Køber vi i for høj grad MC med hjertet og andre letmodtagelige organer, fremfor at bruge hjerne og fornuft lidt mere?
De og et par andre spørgsmål forsøger vi at diskutere os frem til i første afsnit af vores MagaCin Podcast.

Lyt til podcasten gennem afspilleren herover.

Vi håber I vil tage godt imod vores nye format, og har I forslag til emner vi skal diskutere, gæster vi skal invitere eller steder vi skal besøge – så tøv endelig ikke med at smide en kommentar i feltet herunder.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start