Podcast: Et turbulent 2020 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Podcast: Et turbulent 2020

Vi ser tilbage på 2020 og opsummerer et hektisk men spændende år
Mikkel Sølvkjær
03/01-2021 kl. 06:00

Jul og nytår er altid gode anledninger til at reflektere lidt over året, der er gået, siden LED-lysene sidst pyntede i gadebilledet. Et tidspunkt, hvor en opsummering af oplevelser og arbejds- eller familieliv kan være på sin plads.

I dagens episode er det præcis det, vi gør. Vi tager et løst og uformelt tilbageblik på de motorcykler og oplevelser, der har gjort indtryk på os i 2020, og vender dem over en stærk kop julekaffe.
Alle de motorcykler, vi kommer omkring, kan du læse mere om i vores store testarkiv i linket nedenfor.

I denne omgang af vores nystartede podcastserie er vi gået skridtet videre og nøjes nu ikke kun med lydsiden, men har også skudt levende billeder til. Når du har tanket kaffe eller en god juleøl, bestemmer du selvfølgelig selv om episoden skal nydes med billeder på eller uden.

Video

Lydspor

Podcast: Et turbulent 2020

Hvad med dig selv? Har du oplevet noget fedt eller overraskende på trods af et meget underligt år med restriktioner og begrænsninger?
Har du måske prøvet en ny motorcykel eller købt en, hvor du er blevet blæst bagover af dens køreegenskaber? Skriv gerne i kommentarfeltet, det kunne jo være, at andre bliver inspireret til mere motorcykelnørderi.

Del med en ven

2 personer snakker om “Podcast: Et turbulent 2020

 1. Jeg har købt min gamle Yamaha Bulldog retur og solgt min Suzuki GSX-S1000F – det har virkeligt giver meget kørerglæde. Sådan en ny 4 cylindre motor er bare kedelig for mig, hvis ikke håndtaget af i bund, hvilket hverkan harmonere med ordensmagten eller et langt liv 🙂

  Jeg håber 2021 giver mulighed for turen til Eiffel, som blev aflyst sidste år 🙁

  1. Uha, det er en modig beslutning. Begge maskiner er fede, men meget forskellige 🙂
   Ja lad os krydse fingre for en masse gode ture og oplevelser i 2021 – tak fordi du lytter med.

   Mvh Mikkel

Skriv et svar

Giver børn en ny start