Pink får specialbygget Indian Scout af ægtemanden
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pink får specialbygget Indian Scout

Ægtefælle står for kreationen
Steffen Olesen
26/04-2019 kl. 08:17

Det er nok et fåtal som ikke kender til, eller i det mindste har hørt om den 39 årige amerikanske sangerinde Alecia Beth Moore, der optræder under kunstnernavnet Pink.

Nummeret “Get the Party Started” fra albummet “Missundaztood” blev udgivet som single i 2001, og mon ikke de fleste på et eller andet tidspunkt har hørt det verdensomspændende megahit?

Kontroversiel rebel

Det ville være synd at sige, at Pink i sin karriere har fløjet under radaren. Grammy-Award vinderen har gennem årene ivrigt forsynet den kulørte presse med utallige historier af kontroversiel karakter, hvor sangerinden ofte har fremstået som lidt af en rebel.

Altså en kvinde der taler frit fra leveren, og ikke er bleg for at give sin mening til kende.  En person man godt kunne forestille sig buldre ud af highway'en på nakken af en motorcykel med det lyserøde hår blafrende i vinden, imens hun af sine lungers fuld kraft brøler “BORN TO BE WIIIIIILD !!

Familien er passionerede motorcyklister

Derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at Pink tilhører den store gruppe af berømtheder, der har set lyset og i privatlivet nyder friheden og uafhængigheden på to hjul.

Pinks lille familie – som består af ægtemanden Carey Hart og parrets børn Willow Sage på 7 og 2-årige Jameson Moon – er faktisk mere end blot overfladisk interesseret i motorcykler

.

Pink og Carey mødte hinanden ved X-Games i 2001, hvor sangerinden og den tidligere racerkører og freestyle Moto-X kører faldt for hinanden.

Interesse og passion for motorcykler er stadig en stor del af parrets liv, som det fremgår af et opslag på fruens Instagram.

Carey Hart har nemlig ombygget og foræret fruen en Indian Scout. Bemærk Pinks kommentar vedrørende familieforøgelsen med hendes nye “Baby”.

Vis dette opslag på Instagram

My ❤️ won’t give me another baby, so he built me one. She rips. #indianscout #shenasty #fastandnasty #whatshouldwenameher @hartluck

Et opslag delt af P!NK (@pink) den

Vi mc-tosser ved jo godt at det er fedt at køre motorcykel, og det er sgu da herligt, når vi ser den ene kendis efter den anden udtrykke begejstring for motorcykler.

Og der er vist ingen tvivl om at man er begejstret for motorcykler i det lille Pink'ske hjem.

Se instagram opslaget herunder, hvor 2-årige Jameson allerede er ved at blive indoktrineret på rigtig fornuftig vis. En kende anderledes end trædecyklen med støttehjul mange af os husker fra barndommen.

Vis dette opslag på Instagram

Jamo blows me away!!!! Today at the shop I broke out his @ridestacyc electric bike. Literally his first go he made it the length of my shop! I was a little nervous about the throttle, but he picked it up instantly. Not bad for 2 years old. Gonna have my hands full lol.

Et opslag delt af Carey Hart (@hartluck) den

En herlig livsbekræftende motorcykelinteresseret familie. Hmmm… det gør udslaget. Pink er tilbage på playlisten.   

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start