KTM Motard 125 - 200 - 390 - Dual Purpose, Super Moto
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Næppe nogen overraskelse

KTM motard i mindre version
Tommy Rønn
11/12-2013 kl. 23:30

KTM er blevet helt vilde med at præsentere små motorcykler. Ikke underligt, da de bruger den lette og prisbillige version, nemlig ny suppe på gamle råvarer.

Vi har lige set projektet udført med KTM RC 125, RC 200 og RC390. Alle anvender de komponenter fra KTM Duke 125, Duke 200 og Duke 390. Udviklings-omkostningerne kan derved minimeres kraftig, hvilket betyder prisfornuftige motorcykler til folket. Lige det vi forbrugere elsker i denne tid.

Nu tyder alt på KTM gentager kopi og modificer projektet. Denne gang bliver der igen kopieret fra de små Duke modeller, og nu skal det så være til Super Moto, også kaldet Motard. Altså er det sandsynligt at fremtiden vil præsentere os forbrugere for KTM SM 125, SM 200 og SM 390. En lille KTM SM test og udviklingsmaskine er nemlig spottet på en tankstation.

Vi er også sikre på KTM ikke stopper kopimaskinen efter dette projekt. Efter SM versionerne mangler KTM nemlig at koge endnu en gang suppe på deres små Duke modeller. KTM er nemlig mest kendt for deres enduro maskiner, deres såkaldte EXC serie. Vi er overbeviste om der på sigt også kommer en enduroserie baseret på de små Duke modeller.

Del med en ven

0 personer snakker om “Næppe nogen overraskelse

  1. Man kan så undres over priserne er så høje, når de indiske udviklingsomkostninger kan deles over så mange modeller.

Skriv et svar

Giver børn en ny start