Motorcykelaction i kommende Matrix film
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykelaction i kommende Matrix film

Under optagelserne til The Matrix 4 er der taget fotos af Keanu Reeves på en Ducati Scrambler 1100
Mikkel Skotte Sølvkjær
06/03-2020 kl. 05:00

De fleste motorcyklister bliver lettere opstemte når der ruller en tohjuler over det store lærred. Et godt actionbrag akkompagneret af en snerrende motorcykel er en sikker vinder til underholdning i biffen eller på sofaen – derfor er det også fantastisk at se Ducati Scrambler snige sig med i optagelserne af den nye Matrix film.

Reeves henvist til bagsædet af Moss

Den dybt passionerede filmstjerne Keanu Reeves er på billederne henvist til bagsædet, mens hans medskuespillerinde Carrie Ann Moss styrer slagets gang. Som billederne viser, er skuespillerne placaret på nakken af en Ducati Scrambler 1100 Pro med et par modifikationer.

Forbremserne er fjernet, nok for at placere motorcyklen i det særlige styreapparat, der bruges til at filme ”sikker” vanvidskørsel med – mon ikke bremserne monteres igen, når der ikke vises nærbilleder af skuespillerne.

I stedet for Scramblerens karakteristiske oplagte udstødninger, har man valgt at montere et lavt siddende afgangsrør – måske for at skåne den lange kappe som karakteren Neo ofte går med i Matrix filmene.

En af Moss' første ture på motorcykel

Lige netop Ducati har lidt af en historik med Matrixfilmene. I 2004 fyrede karakteren Trinity (Carrie Ann Moss) en Ducati 998 af midt på en tungt trafikeret motorvej – og det skulle efter sigende være første gang Moss satte sig på en motorcykel, hvilket imponerede den motorgale Reeves under indspilningerne af filmen. Det er bestemt også nogle fede scener, hvor lyden af L-twin'en får lov at skære igennem. 

Der er ikke noget mere tåkrummende pinligt end actionscener, hvor en V2'er hyler som en rækkefirer, men heldigvis er Reeves, grundet sin kæmpe interesse for motorcykler, næsten altid en garanti for fede motorcykeljagter med rimeligt realistiske lydspor og fed action. Et eksempel er filmen John Wick 2, hvori der bliver smadret en del eksemplarer af Suzuki GSX-S 750, og lige sådan med Yamaha MT-09 i John Wick 3.

Vi må desværre vente med at se resultatet af optagelserne der foregår lige nu, da Matrix 4 først får premiere i foråret 2021. I mellemtiden kan du i artiklen Filmstjerne vild med motorcykler se, hvor dybt betaget Reeves er af motorcykler.

Bonusinfo: 998´eren der blev brugt i The Matrix Reloaded ejes i skrivende stund af Reeves selv.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start