Marquez træner skulder på russisk snowmahcine
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Marc Marquez træner skulder

Kører på russisk snowmachine
CO
28/03-2019 kl. 15:40

De fleste med interesse for motorsport på to hjul – og i særdeleshed kongeklassen MotoGP – ved at den regerende verdensmester Marc Marquez, for nylig har været under kirurgens kniv ved en skulderoperation. 

Fedt nok at skulderen efter operationen ikke længere går af led ved en venskabelig krammer, og det ser faktisk ud til at skulderen nu holder til væsentligt mere. Marc Marquez var nemlig rigtigt godt kørende ved årets første løbsweekend, selvom det lige akkurat ikke lykkedes ham at snuppe sejren i dramaet på Qatar.

Den regerende MotoGP verdensmesters skulder har det faktisk nu så godt, at han har fået mod på at genoptage træningen på crossbane. Tre måneders pause blev det til, men det ser nu ikke ud til at have lagt en dæmper på lysten og evnerne.

De tre ugers pause mellem årets først løb, bliver brugt til at give den gas på alle mulige… og umulige måder. Se bare Marc Marquez' opslag på Instagram, hvor han fortæller at han “nød det som et barn” at fyre sin Honda CRF 450 crosser af igen… og du må naturligvis også gerne se videoen.

Vis dette opslag på Instagram

Tres meses sin hacer MX se han hecho muy largos, he disfrutado como un niño! Three long months without MX, I enjoyed as a kid! #mx @alexmarquez73 @jl20martinez @josepgarcia26 @ivanpueyo34

Et opslag delt af Marc Márquez (@marcmarquez93) den

Men udover at give den gas på crossbane, så fandt Marquez i tre-ugers pausen også tid til at afprøve et noget alternativt køretøj. Den unge spanier har nemlig i selskab med hard-core Enduro køreren Alfredo Gomez igen, igen været ude at køre i sne.

Vi har før set Marquez drøne ned af en skiløjpe på en Repsol racer, men denne gang foregik glatførekørslen på en motorcykel, som er specifikt ombygget til at køre i sne. Ombygningen er foretaget af det russiske firma Snowrider, og cyklerne skulle angiveligt være rigtigt gode til at opøve helt andre og nye færdigheder på. Nye og andre færdigheder som skulle bidrage til bedre kontrol over raceren når der køres på asfalt.

Se den korte Instagram video herunder.

Vis dette opslag på Instagram

Motocross o moto de nieve? Gran experiencia, muchas gracias @alfredogomez89 ✊ Motocross or snowmobile?? Very nice experience!

Et opslag delt af Marc Márquez (@marcmarquez93) den

Fedt nok at Marc Marquez giver den gas på alle mulige og umulige måder, og det er imponerende hvordan man kan behandle en relativt nyopereret skulder. Vi krydser fingre for at arc Marquez holder sig på hjulene, og ikke kommer till skade i fritiden inden årets anden løbsweekend i Argentina.  

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start