KTM smider gigantisk teaser for enduro-entusiaster - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM smider gigantisk teaser for enduro-entusiaster

KTM har tilsyneladende noget ret spændende i støbeskeen, og lader os få et smugkig 112 dage før afsløringen.
Steffen F. Olesen
04/06-2024 kl. 09:58

Som du nok har bemærket, så er motorcykelproducenter verden over ikke blege for at smide teasere på sociale medier. En markedsføringsmetode som for alvor tog fart under Corona-pandemien, hvor events med folks fysiske tilstedeværelse blev begrænset.

Sådanne teasere finder naturligvis også vej til siden her, så du som den super nysgerrige motorcyklist du er, kan følge med i hvad der sker i branchen, og hvilke ultraspændende nyheder der er nært forestående.
Men med KTM’s seneste afsløring kan man ikke ligefrem sige, at en præsentation venter lige rundt om hjørnet!

Topvideoen på KTM’s hjemmeside

Videoen du ser over afsnittet her er lånt fra en underside af KTM’s hjemmeside, hvor der med store hvide bogstaver står “SAVE THE DATE”.
Men hvad krydset i kalenderen helt præcist kommer til at handle om, fortæller de ikke; blot at det har noget at gøre med løst underlag, og tilsyneladende en ret potent motor.

Modellen som i skrivende stund præsenteres om nøjagtig 112 dage, syv timer og 12 minutter hedder AMT, og snakken i branchen går på, at der er tale om et hardcore endurojern drevet frem af producentens 1390-motor, og at den bliver tilgængelig i en S, R og Rally-udgave.

Ja, faktisk taler jungletommerne også om en potentiel 1490-motor, men det lyder i denne skribents ører ret usandsynligt.
For skriver man KTM AMT på Google vi man støde på et link med teksten “KTM 1390 AMT sign up”, som dog – når man klikker på det – ikke fungerer efter hensigten.
Og det virker også bare mere sandsynligt, at KTM har arbejdet videre ud fra den allerede afslørede 1390-platform, i stedet for at kaste penge efter endnu en.

Søgeresultat på Google

Venteposition
Der er uden tvivl noget ret spændende i den orange støbeske for enduroentusiaster, men for nu må vi nøjes med videoen af enduro-kører Johnny Aubert, som overraskede publikum ved at sidde på nakken af den lidt hemmelige KTM til Red Bull Erzbergrodeo denne weekend.

Og lad dig ikke narre af dagens Facebook-opslag fra KTM; for klikker du på linket med “eksklusiv adgang”, ledes du blot ind til en side hvor der i fanen øverst står “nicetry”, og nedenunder er en formular til at tilmelde sig producentens nyhedsbrev.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start