Kreativt bud på en kommende racer fra Harley-Davidson
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kreativt bud på kommende H-D racer

Er måske ikke så fjernt fra virkeligheden
Steffen Olesen
22/02-2020 kl. 10:00

Vi skal med det samme gøre opmærksom på, at billedet over artiklen er en kreativ rendering fra en kunstnerisk sjæl.

Altså blot en forestilling om hvordan en kommende ret sportsligt udseende model fra den amerikanske motorcykelproducent Harley-Davidson eventuelt kunne se ud.

Derfor er det let at affærdige tanken om, at Harley-Davidson kunne have noget i den retning i støbeskeen.

Har overrasket flere gange i nyere tid

Men det kunne da være ret cool hvis der var noget om snakken, og tanken er måske alligevel ikke helt så tosset endda, for Harley-Davidson har som bekendt i nyere tid overrasket ved mere end en enkelt lejlighed.

Det kom som en overraskelse for mange, da Harley-Davidson i sin tid meldte sig ind i kampen om kunderne på markedet for elektriske motorcykler med Harley-Davidson LiveWire – som vi fik mulighed for at prøvekøre i sommeren 2019 – og vi så siden flere interessante og uventede nyheder fra den ellers lidt konservative motorcykelproducent.

Kæmpe stilskifte og Baby-Harley

Helt tilbage i 2018 kunne du her på siden læse om et Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson, hvor vi eksempelvis omtalte en kommende Streetfighter, en kommende Adventure Touring model, og selvfølgelig også Harley-Davidson Livewire.

Samtlige modeller har vi siden set officielt præsenteret, og den velinformerede husker selvfølgelig vores tidligere omtale af Harley-Davidson Bronx samt Harley-Davidson Pan America fra efterårets store mc-messe EICMA i Italien.

Derudover har den amerikanske producent minsandten også bekendtgjort sit indtog på markedet for små motorcykler, og designet for en kommende Baby-Harley blev endeligt fastlagt lige før jul sidste år.   

Rygterne har vist sig at holde stik

Mange af de indledende rygter om kommende modeller fra Harley-Davidson har altså vist sig at holde stik, og vi kunne derfor sagtens blive beriget med endnu en spændende nyhed fra USA.

I Oktober måned sidste år, kunne du her på siden læse om flere af de kommende nyheder i artiklen Ny racer fra Harley-Davidson.

I samme skriv omtalte vi Harley-Davidson's patentansøgning for en sportsligt udseende halvkåbe, og i artiklen kunne du også se en video, hvor et billede af en ret sportsligt udseende Harley formentlig utilsigtet figurerede. I videoen kunne du også kortvarigt se en skulptør arbejde på et yderst interessant projekt, der har besnærende lighed med den lille tegning.

Bemærk det lille billede øverst til venstre

På rygtebørsen er der udbredt enighed om, at modelnavnet Harley-Davidson VR1000 nok ikke er helt tosset, men her vil vi gerne komme med et forslag.

Det kunne være ret interessant, hvis en kommende udpræget sportslig model fik modelnavnet Harley-Davidson VR1250, som i overført betydning kunne medføre, at modellen blev udstyret med motoren fra Pan America. 

Vi tror nemlig på, at der er et marked for en sportsligt udseende Harley-Davidson med 145 hestekræfter, og så gør det ikke noget, hvis modellen ligner forslaget fra den kreative japanske kunstner.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start