Kawasaki H2 slippes løs på Bonneville - 11/8 - 2018
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki går efter ny H2 rekord

Slår sig løs på Bonneville Salt Flats
Steffen F. Olesen
26/07-2018 kl. 09:00

Hvad sker der når man slipper en Kawasaki H2 fri på Bonneville Salt Flats? Svaret får vi når det næste arrangement, som finder sted d. 11-18 August er afsluttet. Kawasaki satte i 1967 hastigheds rekord ikke mindre end 14 gange. I sig selv er det også en rekord.  

Kawasaki team 38 deltager i dette års arrangement med en mission. Den japanske producent vil sætte en ny verdensrekord, men desværre for os har de ikke offentliggjort hvilken. Dog ved vi at projektet er nævnt på diverse medier under #BeyondSpeed. Hvad der menes med “beyond speed” kan vi kun gætte på?  

Forrige år forsøgte Kawasaki at sætte personlig rekord på en pumpet H2R. Målet for piloten var at komme over 400 km/t, men Kawasaki'en klokkede en officiel topfart på lige over 354 Km/t. Kawasaki har udtalt at dette års våben vil være en, som de kalder den, “specially prepared Ninja H2”. 

Vi mindes da MagaCin havde fornøjelsen af at affyre en pumpet H2 med 252hk på baghjulet. Projektet fandt sted på Nordjyllands svar på Bonneville Salt Flats, nemlig flyvepladsen i Sindal. Læs mere om det vanvittige projekt her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start