Harley-Davidson føder d. 10. marts - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Harley-Davidson føder d. 10. marts

Om få dage afsløres to stk. Baby-Harley
Steffen F. Olesen
08/03-2023 kl. 09:55

En tudsegammel amerikansk motorcykelproducent bevægede sig for nogen tid siden mod Asien for at trykke hånd med virksomheden Quinjiang, som er ejer af både Benelli, Keeway og QJ Motor. Og umiddelbart inden pandemien brød ud skrev man under på, at Quinjiang skulle producere såkaldte Baby-Harley’s til Kina og Sydøst Asien.

Siden da har offentligheden ventet i spænding – og nogle med skepsis – på at se, hvordan sådan en lille asiatisk Harley-Davidson kommer til at se ud.
Men nu går der ikke længe, for på fredag den 10/3 afslører Harley-Davidson og QJ Motor modellerne X350 og X500 i Kina.

Baseret på noget billigt
Både Harley-Davidson X350 og X500 er efter sigende Flat Track-inspireret, men med lidt god vilje kan ovenstående vel egentlig også godt lugte lidt af en downsized Sportster.

Hvor meget amerikansk cruiser modellerne i sidste ende kommer til at ose af, er nok tvivlsomt.
For dykker man lidt dybere ned i projekterne finder man ud af, at modellen X350 er baseret på en Benelli 320S og X500 på den lidt større Leoncino 500, hvoraf sidstnævnte jo på ingen måde nærmer sig hverken samme kvalitet eller udtryk som en H-D, men alligevel overraskede landets motorjournalister positivt, da den deltog i Årets Motorcykel 2018.

Således kommer vi angiveligt til at se modellen X350 huse en 353 kubiks twin motor, som leverer i omegnen af 36 hestekræfter, og en lignende men større konfiguration i X500, hvor der er cirka 47 heste i stalden.

Begge modeller er, i modsætning til udgangspunktet, udstyret med en forholdsvis beefy USD-forgaffel, fuld LED-lygteføring og en semidigital instrumentering.

Yderligere information
Hvad modellerne ellers kan tilbyde får vi garanteret at vide om et par dage, hvor det også forventes at producenten kommer nærmere ind på hvorledes salget af disse skal køre.

Det er nok tvivlsomt, men det kunne da være lidt sjovt af se modellerne på europæiske veje, således at nyklækkede motorcyklister får en mere økonomisk overskuelig mulighed for at erhverve en Harley-Davidson som deres første motorcykel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start