Fræk MC kører: Fartkamera fik fingeren
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fartkamera fik fingeren

Og føreren fik en bøde
CO
18/02-2011 kl. 09:03

Flere steder i Europa har myndighederne opsat fartfælder med kamera som er målrettet motorcykler.

I langt de fleste lande har motorcyklerne nummerpladen monteret bagerst, og derfor filmer en type fartfælder synderne bagfra.

I England er der udbredt utilfredshed med det enorme antal fotofartfælder, og hærværk hvor kameraerne bliver gjort ukampdygtige ved overmaling, knusning eller tildækning af glasset er ikke ukendt.

Engelske borgere har for ganske nylig vundet en sag vedrørende flere kameraer som udregner gennemsnitshastighed ved automatisk genkendelse af nummerplader, da det viste sig at der på en given strækning var mulighed for at skyde genvej.

Derudover skrives der i engelske medier om at en lang række fartfælder, fremover deaktiveres for at minimere driftsomkostningerne.

Det er ikke til at sige hvilke tanker 26 årige Paul Collins gjorde sig, da han passerede en fartfælde med 48mph i en 30mph zone.

Englænderen demonstrerede sin utilfredshed med overvågningen, ved et internationalt kendt håndsignal hvor kun en enkelt finger er strakt helt ud.

Paul kunne have haft held med sit foretagende, da han vidste at netop dette kamera fotograferer fartsynderne forfra, men den engelske etat er ikke sådan at løbe om hjørner med.

Under fotograferingen kørte Paul med hjelmens visir opslået, og det lykkedes derved politiet at identificere forbryderen.

Pauk fik efterfølgende besøg af det lokale politi, og blev venligt anmodet om at møde op i retten, hvor dommeren udstedte en bøde på £177,- og føjede 5 strafpoint til førerens kørekort.

Der foreligger ingen informationer om hvor vidt Paul fremover kører med nedslået tonet visir.

Del med en ven

0 personer snakker om “Fartkamera fik fingeren

  1. Og da Paul tilsyneladende er fører af en Jum-Jum, Ding-Wing eller hvad det nu er, de kinesiske vidundre kaldes, må det hermed betragtes som værende bevist, at man KAN fange en fartbøde på en kineser!

    I byzone, vel og mærke!

Skriv et svar

Giver børn en ny start