Fake Ducati på film - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fake Ducati på film

Tom Cruiser rundt på Aprilia
CO
24/06-2010 kl. 11:17

I den nye hårdtpumpede actionfilm ’Knight and Day’ hvor den altid underskønne Cameron Diaz (June Havens) og Scientology evangelisten Tom Cruise (agent Miller) spiller overfor hinanden, brillerer Tom ved at Cruise rundt på en Ducati Hypermotard i diverse stuntscener.

Der er flere trailere tilgængelige på nettet, og i disse kan man se en række forrygende motorcykelstunts. Men ved nærmere besigtigelse træder noget uventet i forgrunden, da nogle besynderligheder ved Ducati’en åbenbares.

Eksempelvis har ’Ducati’ens’ motor en slående lighed med en af Aprilia’s konstruktioner, og der er ikke meget enkeltarmsbagsvinger tilbage på stuntcyklen.

Hvis man sammenligner Ducati Hypermotard og Aprilia SXV550 med modellen fra filmen, vil man se at alt i denne verden ikke er hvad det umiddelbart giver udtryk for.

Det ser ud til at Hypermotarden i stuntscenerne i virkeligheden er en Ducati/Aprilia SXV550 hybrid.

Det er uvist om Ducati har erkendt at Hypermotard ikke kan stå på egne ben til strabadserne, men Aprilia giver tilsyneladende en hånd med til at opfylde betingelserne for en hårdt prøvet stuntcykel i en handlingsmættet actionfilm.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start