Ewan McGregor overvejer nyt mc eventyr - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ewan McGregor overvejer nyt mc eventyr

Rejsefælle er denne gang skuespillerens hund
CO
19/02-2010 kl. 10:30

Den britiske skuespiller Ewan McGregor som motorcyklister husker fra dokumentarserien ’Long Way Round’, er ved at planlæge en tur gennem Sydamerika hvor han vil medbringe sin hund som rejsekammerat.

Tilsyneladende er den tidligere makker Charley Borman på nuværende tidspunkt ikke involveret i planlægningen, og Ewan McGregor udtaler: ”Jeg tager måske af sted alene. Jeg har en hund ved navn Sid, som jeg har trænet ham til at køre med i sidevognen, og jeg tænkte at vi kunne tage på en rejse sammen.”

At konceptet med at medbringe hunden som rejsefælle på mc ikke er helt ny, bekræftes af at Ewan McGregor allerede har købt et par ’Doggles’ til sin firbenede ven.

’Doggles’ er åbenbart den engelske betegnelse for et par motorbriller til en hund, og disse motorbriller skal Sid bære for at forhindre at øjnene tørrer ud under kørslen.

Tilbage står spørgsmålet om sådan en tur fanger tv producenternes interesse, hvis Charley Borman som i de tidligere udsendelser stod for en væsentlig del af underholdningen skiftes ud med en hund.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start